Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Αναβιώνει η δολοφονία της 6χρονης Στέλλας από τον πατέρα της

Αναβιώνει τη Δευτέρα στο Εφετείο η δίκη του πατέρα που έπνιξε την κόρη του Στέλλα, μόλις 6 ετών, στην Αγία Βαρβάρα. Η υπόθεση είχε συγκλονί...


Αναβιώνει τη Δευτέρα στο Εφετείο η δίκη του πατέρα που έπνιξε την κόρη του Στέλλα, μόλις 6 ετών, στην Αγία Βαρβάρα. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον κατηγορούμενο να έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη.




Απρίλιος 2017, το κορμάκι της μικρής Στέλλας βρίσκεται σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα. Η Ελλάδα σοκάρεται όταν αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας της 61 ετών ήταν εκείνος που τη στραγγάλισε και στη συνέχεια την πέταξε στα... σκουπίδια. Στην αρχή ισχυρίζεται ότι τον λήστεψαν και εξαφάνισαν το παιδί. Λίγες ώρες αργότερα όμως ο συνταξιούχος αστυνομικός σπάει και ομολογεί.

«Άρχισε να κλαίει και της έκλεισα το στόμα Για να μην ξυπνήσει το άλλο παιδί. Ξαφνικά το παιδί έχασε τις αισθήσεις του Προσπάθησα να το επαναφέρω δεν ήξερα τι να κάνω θόλωσα» είχε ισχυριστεί ο παιδοκτόνος. Το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα, κάτι που ο παιδοκτόνος δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί.


Έπαιζε… θέατρο




Ο παιδοκτόνος απέδωσε το φόνο του κοριτσιού σε ατύχημα. Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας τη φωτογραφία του παιδιού αναρωτήθηκε στο πρωτόδικο δικαστήριο «Δεν μπορεί ένας πατέρας να αφαιρεί τη ζωή του παιδιού του». «Είχε σκοτώσει το παιδί και έπαιζε θέατρο» είχε δηλώσει η πεθερά του. «Με τον τρόπο που μιλούσε η κόρη μου κατάλαβε. Λέει «θα πάρω στο σχολείο τηλέφωνο να ενημερωθώ», αφού άκουσε έτσι λέει «κοίτα να δεις, άφησα τα κλειδιά έξω, που πήγα για τα σκουπίδια και τα ξέχασα απ΄ έξω και μπήκανε μέσα κλέφτες και πήρανε τα χρυσαφικά σου και πήρανε και το παιδί» είπε.

Ο παιδοκτόνος έχει καταδικαστεί σε ισόβια. Ο εισαγγελέας της έδρας ήταν καταπέλτης, χαρακτηρίζοντας την περίπτωση ως μια από τις χειρότερες! «Η μητέρα της Στέλλας συνεχίζει τη ζωή με το άλλο της παιδί. Με πολύ μεγάλη ευγένεια να πράξει το καθήκον για να εφησυχάσει και το περί κοινού δικαίου αίσθημα» δήλωσε στο STAR ο δικηγόρος της μητέρας, Σπύρος Δημητρίου.

Τραγικό πρόσωπο στην σοκαριστική υπόθεση είναι ο δίδυμος αδερφός της μικρής Στέλλας, που ακόμα και σήμερα αναζητά την αδερφή του...

Πηγή: star.gr