Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Πριν λίγο... Ανασύρθηκε κι άλλη ΒΑΛΙΤΣΑ από την Κόκκινη Λίμνη εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο. Βρέθηκε και η δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Άγνωστο ακόμα ποιο από τα θύματά του είχε βάλει σε αυτή ο ...


Ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο. Βρέθηκε και η δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Άγνωστο ακόμα ποιο από τα θύματά του είχε βάλει σε αυτή ο "Ορέστης". Σοκάρει ο serial killer με την κυνική στάση του! Φέρεται να είχε βιάσει 19χρονη και να είχε καταγράψει το βιασμό της!




Μετά από αρκετές μέρες αγωνίας και σαρωτικών ερευνών, ανασύρθηκε τελικά η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες θανάτου που πέταξε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Με τη χρήση του τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματος sonar, oι έρευνες απέδωσαν καρπούς, αφού εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από δύτη, η δεύτερη βαλίτσα, στην οποία βρίσκεται πτώμα το οποίο, είτε ανήκει στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ, είτε στην οκτάχρονη Έλενα Ναταλία, κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα, που είχε εντοπιστεί και ανασυρθεί από την ίδια λίμνη την Κυριακή του Πάσχα.

Μετά την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας, τα θύματα του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου που εντοπίστηκαν ανέρχονται στα πέντε.