Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ... Σπείρα αλλοδαπών είχε ρημάξει εξοχικά στην Χίο...

Εξιχνιάστηκαν επτά διαρρήξεις αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι πολλοί ιδιοκτήτες δεν έχουν επισκεφθεί ακόμη τις περ...



Εξιχνιάστηκαν επτά διαρρήξεις αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι πολλοί ιδιοκτήτες δεν έχουν επισκεφθεί ακόμη τις περιουσίες τους ώστε να δηλώσουν διάρρηξη




Άδειαζαν τα κλειστά εξοχικά σπίτια στη Χίο τους τελευταίους τρεις μήνες τα μέλη μιας σπείρας αλλοδαπών που εξαρθρώθηκε μετά από έρευνες της Ασφαλείας. Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν επτά διαρρήξεις αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι πολλοί ιδιοκτήτες δεν έχουν επισκεφθεί ακόμη τις περιουσίες τους ώστε να δηλώσουν διάρρηξη.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε πέντε αλλοδαπούς ηλικίας 24 ως 33 χρόνων, στα σπίτια των οποίων βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων που η συνολική αξία τους ξεπερνά τα 9.500 ευρώ, ενώ ακόμη τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν και κουκούλες τύπου full face.

Οι δράστες παραβίαζαν τις εισόδους ή τα παράθυρα των εξοχικών και «σήκωναν» είδη οικοσκευής, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα, τρόφιμα, εργαλεία, διάφορα άλλα αντικείμενα και χρηματικά ποσά. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.

*** Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αρχαγγέλου, η εισβολή ενός ιερόσυλου σε μια εκκλησία σε χωριό της Ρόδου και η διάρρηξη του παγκαριού, από το οποίο εκλάπησαν χρήματα την περασμένη Κυριακή. Ως δράστης φέρεται ένας 42χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.