Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο για το αεροσκάφος του Προκόπη Παυλόπουλου – Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν την Κρήτη, ακυρώσεις πτήσεων!

Μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έπεσε… "θύμα" των θυελλωδών ανέμων που σαρώνουν την Κρήτη. Το αεροπλ...


Μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έπεσε… "θύμα" των θυελλωδών ανέμων που σαρώνουν την Κρήτη. Το αεροπλάνο που μετέφερε τον ΠτΔ και είχε προορισμό τα Χανιά έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο!




Αρχικά, το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε προγραμματιστεί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Χανίων. Οι καιρικές συνθήκες, όμως, δεν το επέτρεψαν. Οι άνεμοι είναι θυελλώδεις και ήδη από νωρίς το πρωί της Κυριακής (05.05.2019) υπάρχουν αλλαγές δρομολογίων και ακυρώσεις πτήσεων.

Έτσι αποφασίστηκε το αεροπλάνο του Προέδρου της Δημοκρατίας να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο και από εκεί ο Προκόπης Παυλόπουλος να αναχωτήσει για τα Χανιά.

Εξαιτίας των ισχυρών νοτιάδων υπήρξαν ακυρώσεις δυο πτήσεων. Πρόκειται για το δρομολόγιο της Sky Express 250-251 από Χανιά για Αθήνα και από Αθήνα προς Χανιά, καθώς και η πτήση της ΟΑ 332-333 από Χανιά για Αθήνα και από Αθήνα προς Χανιά.

Θα υπάρξει ωστόσο πρόσθετη πτήση 338-339 που θα εκτελέσει το δρομολόγιο που ακυρώθηκε το απόγευμα στις 17.20.

Αρκετές όμως ήταν και οι πτήσεις με προορισμό τα Χανιά οι οποίες από το πρωί αναγκάστηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών να αλλάξουν δρομολόγιο.

Πρόκειται για τις πτήσεις:

Ryanairsun 7707 προσγειώθηκε στην Κω

Ryanairsun 7007 προσγειώθηκε στην Αθήνα

Transavia 5887 προσγειώθηκε στο Ηράκλειο

Enterair 5241 προσγειώθηκε στο Ηράκλειο

Finnair 1855 προσγειώθηκε στο Ηράκλειο

Norwegian 9318 στο Ηράκλειο

Norwegian international 702 προσγειώθηκε στην Κω





Πηγή: flashnews.gr