Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης!

Έφυγε απόψε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός του ΚΘΒΕ Τάσος Πεζιρκιανίδης. Ο αγαπημένος μας «Χάμπος» από το «Εμείς κι Εμείς» Είχε σπουδάσει σ...


Έφυγε απόψε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός του ΚΘΒΕ Τάσος Πεζιρκιανίδης. Ο αγαπημένος μας «Χάμπος» από το «Εμείς κι Εμείς»
Είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή Μακεδονικού Ωδείου. Conservatoire National Superieur D’ Art Dramatique του Παρισιού, με δασκάλους τους: Α. Vittez, Γ. Σεβαστίκογλου, Debos, M. Bouquet, p. Rocheler. Σχολή Lecoq.





Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η αδερφή του Μαρία.
Αγαπημενε μου αδερφε το τελευταιο χειροκροτημα το πηρες το καλοκαιρι απο την γενετειρα σου στην τιμητικη εκδηλωση που σου εκανε ο Δημος Παυλου Μελα στο θεατρο Κρυας Βρυσης ησουν πολυ χαρουμενος εκεινη την ημερα……καλο σου ταξιδι πολυαγαπημενε μου εφυγες ηρεμα με μια πνοη……….




Έλαβε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ραδιοφωνικές εκπομπές καθώς και σε κινηματογραφικές ταινίες. Ερμήνευσε δεκάδες ρόλους του παγκόσμιου και του κλασσικού ελληνικού ρεπερτορίου ενώ ενσάρκωσε ορισμένους χαρακτηριστικούς τύπους σε σίριαλ της T.V. Από τις συνεργασίες του ξεχωρίζουν εκείνες με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης.

Πηγή: panelnews.gr