Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πολεμικό μανιφέστο από Χ. Ακάρ κατά του Ελληνισμού: «Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο & Κύπρο»

O υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της στο Αιγαίο και στ...


O υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο τα οποία πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο.

Επίσης ως εγγυήτρια δύναμη είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του λαού της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» και να μην επιτρέψει κανένα τετελεσμένο.




Πηγές του Ελληνικού πενταγώνου βλέπουν τις προσπάθειες που κάνει η γειτονική χώρα σε πολλά και ταυτόχρονα επίπεδα που όλα έχουν ως βάση τη διαχρονική προκλητική εξωτερική πολιτική των διεκδικήσεων.

Παρακολουθούμε στενά οτιδήποτε Εφόσον η Άγκυρα προσπαθήσει να τεντώσει το σχοινί, ο σχεδιασμός υπάρχει και είναι επί μονίμου βάσεως, έλεγε με νόημα ανώτατη στρατιωτική πηγή και συνέχιζε:

Παρακολουθούμε στενά όλες τις κινήσεις που γίνονται τις τελευταίες ώρες και όντως υπάρχει μια πιο έντονη κινητικότητα από την πλευρά της γειτονικής χώρας, η οποία παραμένει πιστή στο παιχνίδι των εντυπώσεων και των προκλήσεων. Εμείς σε μια τέτοια αντιπαράθεση δεν πρόκειται να μπούμε, είμαστε και θα είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπάρχουν σε εξέλιξη επικοινωνίες ανάμεσα σε Αξιωματούχους της Κύπρου με την ΕΕ, ενώ δεν είναι λίγες οι επαφές που γίνονται και από Ελληνικής πλευράς ώστε ν’ αναχαιτιστεί αυτή η ιδιαίτερη πρόκληση που καλούνται Λευκωσία και Αθήνα ν’ αντιμετωπίσουν, συντονισμένες και με κοινό στόχο.