Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Ισραήλ τίναξε στον αέρα διοικητή της φιλότουρκης Χαμάς στη Γάζα

Το Ισραήλ σκότωσε σήμερα έναν διοικητή της φιλότουρκης τζιχαντιστικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, σε μια στοχευμένη επιδρομή, όπω...


Το Ισραήλ σκότωσε σήμερα έναν διοικητή της φιλότουρκης τζιχαντιστικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, σε μια στοχευμένη επιδρομή, όπως τη χαρακτήρισε ο στρατός της χώρας, ενώ Παλαιστίνιοι δήλωσαν πως ήταν η πρώτη τέτοια ενέργεια από τον πόλεμο του 2014 στη Γάζα.






Σε ανακοίνωσή του, ο Ισραηλινός Στρατός ανέφερε πως ο Χάμεντ Άχμεντ Αμπέντ Χούντρι ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά κεφαλαίων από το Ιράν σε ένοπλες παρατάξεις στη Γάζα.

Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως σκοτώθηκε σε αεροπορικό πλήγμα με στόχο το αυτοκίνητό του (κεντρική εικόνα).




Επιπλέον, δύο Ισραηλινοί σκοτώθηκαν την Κυριακή στην Ασκαλώνα (νότιο Ισραήλ), εξαιτίας μίας από τις εκατοντάδες παλαιστινιακές ρουκέτες που εκτοξεύονται από χθες Σάββατο από τη Λωρίδα της Γάζας προς το ισραηλινό έδαφος, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Ο θάνατός τους ανεβάζει στους τρεις τον αριθμό των Ισραηλινών οι οποίοι σκοτώθηκαν από πυραύλους που εκτοξεύθηκαν με προέλευση τον παλαιστινιακό θύλακα αφότου ξεκίνησε αυτή η νέα έξαρση της βίας.

Οκτώ Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας στη διάρκεια των ισραηλινών αντιποίνων.