Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Της έκανε τη ζωή μαρτύριο, το ήξεραν όλοι και κανείς δεν έκανε τίποτα» Θρήνος στην Αδρίτσαινα για τη δολοφονία της 53χρονης - Τι αποκάλυψε στενή της φίλη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ανδρίτσαινα μετά την είδηση της δολοφονίας της Ευσταθίας Γιαννοπούλου η οποία εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στο Παλαιό...


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ανδρίτσαινα μετά την είδηση της δολοφονίας της Ευσταθίας Γιαννοπούλου η οποία εντοπίστηκε μαχαιρωμένη στο Παλαιό Φάληρο και άφησε την τελευταία της πνοή στο Τζάνειο νοσοκομείο.





Η άτυχη 53χρονη εκπαιδευτικός καταγόταν από τα Ρόβια και επισκεπτόταν συχνά το χωριό-γενέτειρα του πατέρα της.

Η πρόεδρος της ΤΚ Ροβίων, Έφη Αθανασοπούλου, η οποία διατηρούσε στενούς φιλικούς δεσμούς με την 53χρονη, μιλώντας στην εφημερίδα Πατρίς, έκανε λόγο για ένα προαναγγελθέν έγκλημα, το οποίο όλοι γνώριζαν ότι κάποια στιγμή θα συμβεί αλλά κανένας δεν το απέτρεψε.




Το ήξεραν όλοι και κανένας δεν έκανε τίποτα επί της ουσίας. Την απειλούσε συνεχώς, πήγαινε και την έβριζε στο σχολείο όπου εργαζόταν, της έσκαγε τα λάστιχα στο αυτοκίνητο, παραμόνευε έξω από το σπίτι της για να της επιτεθεί και απειλούσε και τους γείτονες αν του έλεγαν κάτι. Της έλεγα συνέχεια ‘πρόσεχε, θα σε σκοτώσει’, γιατί κάθε φορά που συναντιόμασταν, μου εκμυστηρευόταν όσα τράβαγε από τον αδελφό της”, δήλωσε η κ. Αθανασοπούλου και πρόσθεσε ότι παρά τις μηνύσεις και τις καταγγελίες στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, ο αδελφός της παρέμενε ελεύθερος και συνέχιζε να της κάνει τη ζωή μαρτύριο.

“Είχε έρθει στις Απόκριες και τα είπαμε τελευταία φορά. Της είπα ξανά να κάνει κάτι για να προστατευτεί, γιατί αυτός προκαλούσε συνέχεια επεισόδια. Μια φορά χρειάστηκε να την κρύψω στο σπίτι μου για να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό. Ξέρω ότι είχε βάλει δικηγόρο κάποια στιγμή και ότι είχε σκεφτεί να προσλάβει και ιδιωτικούς αστυνόμους. Μου είχε πει επίσης ότι πήγε στην Αστυνομία και στον Εισαγγελέα. Για αυτό τον λόγο είχε φύγει από την Καλλιθέα, που ήταν το πατρικό τους, και είχε μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο”, ανέφερε.

Πηγή πληροφοριών: patrisnews.com