Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σφοδρή επίθεση Ερντογάν σε Tραμπ: «Θα το πληρώσεις για την Συρία» – Ανησυχία στην Άγκυρα: «Έρχεται το Κουρδιστάν»

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ρ. Τ. Ερντογάν κατά των ΗΠΑ και του προέδρου Ν. Τραμπ. Σε ομιλία του, μπροστά σε χιλιάδες ισλαμιστές, υπ...



Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ρ. Τ. Ερντογάν κατά των ΗΠΑ και του προέδρου Ν. Τραμπ. Σε ομιλία του, μπροστά σε χιλιάδες ισλαμιστές, υποσχέθηκε πως θα εκδικηθεί τις ΗΠΑ, για τον ρόλο που αυτές παίζουν στη Συρία.

Φυσικά αναφέρεται στην υποστήριξη που παρέχει η Ουάσινγκτον στους Κούρδους. Βέβαια θα πρέπει να μας πει πως θα… τιμωρήσει τις ΗΠΑ ο Ερντογάν.

Δείτε το βίντεο:



Όπως όλα δείχνουν πλέον, οι Τούρκοι κινούνται εντελώς ανεξάρτητα έχοντας υλοποιήσει μια μυστική πραγματική αμυντική συμμαχία με την Ρωσία.




«Η Άγκυρα είναι πλήρως έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το ζήτημα της Συρίας, ήταν στην ατζέντα της συνάντησης Ερντογάν-Πούτιν.

«Είμαστε εντελώς έτοιμοι, έχουμε κάνει όλες τις αναγκαίες προετοιμασίες σε περιοχές που βρίσκονται στα σύνορα της Συρίας και αυτό θα το συζητήσω σε διμερή συνάντηση με τον Πούτιν», είχε δηλώσει ο Ερντογάν.

Η Τουρκία έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία που ονομάστηκαν «Κλαδί Ελαίας» και «Ασπίδα του Ευφράτη». Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε μια ζώνη ασφαλείας μεταξύ των συνοριακών πόλεων Azaz και Jarabulus, ενώ η πόλη της Afrin καταλήφθηκε.

Αυτήν την μεγάλη περιοχή θέλουν να ελέγξουν οι Τούρκοι και δεν τους αφήνουν οι ΗΠΑ.

Η Άγκυρα συνεχίζει να διατηρεί σημαντικό αριθμό στρατευμάτων κατά μήκος των συνόρων και έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία κατά των συριακών κουρδικών μονάδων, τις οποίες θεωρεί τρομοκρατικές οργανώσεις. pentapostagma.gr