Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξάρχεια: Στα χέρια της αστυνομίας η γυναίκα που είχε ξεφύγει από την επίθεση στους Λιμενικούς! (pics)

Η επιχείρηση - σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια έφερε το... επιθυμητό αποτέλεσμα, με την Αστυνομία να δημοσιοποιεί το τι βρέθηκε μετά.....



Η επιχείρηση - σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια έφερε το... επιθυμητό αποτέλεσμα, με την Αστυνομία να δημοσιοποιεί το τι βρέθηκε μετά... φωτογραφιών.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 11/4/2019, στην επιχείρηση – σκούπαπου πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, βρέθηκε αυτό που εν μέρει… έψαχναν.




Δηλαδή ναρκωτικά: Η όλη επιχείρηση «στήθηκε» για την ανεύρεση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη των διακινητών.

Αναλυτικά τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 24 και 40 ετών και γυναίκα ηλικίας 23 ετών.

Μια επιχείρηση που είχε… ένα κάρο λάθη, σε αντίθεση με την σημερινή που όπως αποδείχθηκε «στήθηκε» όπως έπρεπε για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η συλληφθείσα, είναι μία από τις γυναίκες που είχε ξεφύγει στην πρόσφατη επιχείρηση των ανδρών του Λιμενικού στα Εξάρχεια, κατά την οποία ομάδα περίπου 50 (!) αγνώστων με όπλα επιτέθηκαν στους λιμενικούς μαχαιρώνοντας τον έναν, με τους υπόλοιπους να καταφέρνουν να φυγαδεύσουν τον εισαγγελέα που επίσης ήταν παρών στην επιχείρηση.

Από την έρευνα στο σπίτι της οδού Σολωμού, βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (1.750) γραμμαρίων.

Πιο συγκεκριμένα:

– 188 συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -410- γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση
– Μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -1.340- γραμμαρίων.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
– Χρηματικό ποσό -2.025- ευρώ
– 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας