Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ¨ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ¨ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ DEB…

O πρόεδρος του BTAYTD Δρ. Χουσεΐν Μπαλτατζί υποψήφιος με το DEB στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο Ως κόμμα DEB αισθανόμαστε χαρά ...



O πρόεδρος του BTAYTD Δρ. Χουσεΐν Μπαλτατζί υποψήφιος με το DEB στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο

Ως κόμμα DEB αισθανόμαστε χαρά ανακοινώνοντας πως ο Δρ. ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΠΑΛΤΑΤΖΙ θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα DEB.




Ανακοινώνουμε στην κοινή γνώμη πως ο απόφοιτος ιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παθολόγος Δρ. Δρ. ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΠΑΛΤΑΤΖΙ θα περιλαμβάνεται στην λίστα του κόμματος DEB για τις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο που θα γίνουν στις 26 Μαΐου.
…………….

Ο Δρ. ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΠΑΛΤΑΤΖΙ που είναι πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και ταυτόχρονα πρόεδρος της Επιτροπής Κηδεμόνων του Κεντρικού Μειονοτικού Σχολείου Ξάνθης σχετικά με την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε τα εξής : ¨Αισθάνομαι χαρά διότι στις εκλογές της 26/5 για το ευρωκοινοβούλιο θα πάρω μέρος στην λίστα του DEB και θα μετάσχω στον εκλογικό αυτό αγώνα του DEB. Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης είναι τόσο μέρος της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης. Εμείς θέλουμε να ζούμε σαν μια κοινότητα, έχοντας αποκτήσει τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, να γλυτώσουμε από την υπανάπτυξη, να πάρουμε το μερίδιο που δικαιούμαστε από την ανάπτυξη και την οικονομική εξέλιξη και να εξαλειφτούν οι αδικίες που βίωσε ο λαός μας. Θέλουμε να ζούμε σε μια Ευρώπη όπου δεν υπάρχουν διακρίσεις. Πολύτιμε λαέ μας, για να τεθούν όλα αυτά τα θέματα με ισχυρή φωνή και για να αποτελέσουμε την φωνή των ανθρώπων μας, περιμένουμε την στήριξη σας στις 26 Μαΐου¨.
……………….

http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5813

10/4/2019

Σχ. tourkikanea.gr: Ελπίζουμε στην Θράκη στα πλαίσια του προεκλογικού ξεβρακ, εεε συγγνώμη εκστρατείας θέλαμε να πούμε των διαφόρων υποψηφίων, να ΜΗΝ επισκεφτούν τοn BTAYTD του οποίου πρόεδρος είναι ο εν λόγω κύριος.

Εμείς να θυμίσουμε μερικά δημοσιεύματα σχετικά με τον κ. Μπαλτατζί αλλά και τον άθλιο ρόλο του εν λόγω συλλόγου….