Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σρι Λάνκα: Δείτε τις εικόνες φρίκης που κατέγραψαν τουρίστες στο ξενοδοχείο Cinnamon αμέσως μετά την έκρηξη

Οι τουρίστες από την Αυστραλία βρέθηκαν αντιμέτωποι ένα θέαμα απόλυτης καταστροφής, με συντρίμμια και ματωμένα κορμιά - Οι τοπικές Αρχές...


Οι τουρίστες από την Αυστραλία βρέθηκαν αντιμέτωποι ένα θέαμα απόλυτης καταστροφής, με συντρίμμια και ματωμένα κορμιά - Οι τοπικές Αρχές αναζητούν 140 άτομα που είχαν διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος




Την στιγμή που μια οικογένεια τουριστών από την Αυστραλία συνειδητοποιεί ότι το ξενοδοχείο που διαμένει στη Σρι Λάνκα έχει δεχτεί τρομοκρατική επίθεση καταγράφει βίντεο που δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail.

Η Κιμ Ράιτ έμενε με την οικογένειά της στο ξενοδοχείο Cinnamon Grand την περασμένη εβδομάδα και ήταν μία από τους τυχερούς πελάτες του καταλύματος που δεν έπεσαν νεκροί από το ολέθριο μπαράζ εκρήξεων που βύθισε στο πένθος την χώρα.





Ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, η κυρία Ράιτ με τους δικούς της είχε πάει από το πρωί στην πισίνα του ξενοδοχείου και έτσι δεν βρισκόταν στον μπουφέ του πρωινού, την ώρα που χτύπησαν οι βομβιστές.

Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε τις στιγμές που η οικογένεια διασχίζει το λόμπι, λίγα λεπτά μετά την επίθεση.

Βγαίνοντας στο εξωτερικό χώρο, οι Αυστραλοί τουρίστες αντικρίζουν έντρομοι τους τραυματιοφορείς να μεταφέρουν σε ασθενοφόρα αιμόφυρτα κορμιά.

Γύρω τους εικόνες απόλυτης καταστροφής και θρήνου.