Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ... Έρχεται Νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ – Δείτε Που θα «χτυπήσει»

Μετά από ένα μικρό… διάλειμμα λίγων ωρών, ο καιρός χαλάει ξανά από το βράδυ. Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει την… επέλασή του από τ...


Μετά από ένα μικρό… διάλειμμα λίγων ωρών, ο καιρός χαλάει ξανά από το βράδυ. Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει την… επέλασή του από το βράδυ της Κυριακής. Τη Δευτέρα θα «χτυπήσει» σε όλη τη χώρα. "Βούλιαξαν" το Σάββατο Ρόδος, Κρήτη, Ικαρία και Νάξος




Η πρόσκαιρη βελτίωση που παρουσίασε ο καιρός μετά τις καταρρακτώδεις βροχές του Σαββάτου ήταν απλά ένα μικρό διάλειμμα. Χθες, με το meteo.gr κατέγραψε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής στη νότια Ελλάδα και ιδιαίτερα στο νότιο Αιγαίο. Τα μεγαλύτερα ύψη καταγράφηκαν σε Κρήτη, Ρόδο, Ικαρία και Νάξο.

Τις επόμενες ώρες ο καιρός θα χαλάσει ξανά και από τη Δευτέρα θα επηρεάσει όλη τη χώρα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η νέα επιδείνωση θα προκαλέσει βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.

Αύριο Δευτέρα (08.04.2019) βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο σύνολο σχεδόν της χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στη νότια ηπειρωτική χώρα έως το μεσημέρι και στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο στη συνέχεια.

Έντονα φαινόμενα αναμένονται και στην Αττική.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα παρουσιάσουν νέα ενίσχυση και θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.