Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Παρά τρίχα… Χάρη στα αντανακλαστικά μου σώθηκα» Κινητό τηλέφωνο εξερράγη στα χέρια νεαρής κοπέλας στη Βέροια...

Μια 24χρονη κοπέλα από τη Βέροια έζησε τον τρόμο, όταν είδε το κινητό της τηλέφωνο να εκρήγνυται μέσα στα χέρια της. Μάλιστα, εάν δεν εί...


Μια 24χρονη κοπέλα από τη Βέροια έζησε τον τρόμο, όταν είδε το κινητό της τηλέφωνο να εκρήγνυται μέσα στα χέρια της. Μάλιστα, εάν δεν είχε αντιδράσει ακαριαία, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ άσχημα.

Όπως ανέφερε η ίδια μέσω της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, η συσκευή φούσκωσε και η οθόνη έσβησε, ενώ στη συνέχεια επήλθε το «μπαμ». Η αντίδρασή της ήταν να την πέταξε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά στο χαλί.




Τότε, η 24χρονη κάλεσε σε βοήθεια. Ο πατέρας της και μία γειτόνισσα έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά που προκλήθηκε στο σπίτι.

«Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα ούτε στο πρόσωπο ούτε στα χέρια. Παρά τρίχα… Χάρη στα αντανακλαστικά μου σώθηκα», σημείωσε αρχικά η 24χρονη. Και συνέχισε, για να διευκρινίσει ότι το τηλέφωνο δεν ήταν «μαϊμού».

«Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή. Δεν έκανε τίποτα, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε, ενώ εγώ δεν έχω βάλει δόνηση και πατούσα από το πλάι το κουμπί. Αυτό έκανε "μπαμ" στα χέρια μου, πήρε φωτιά, άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα. Πήρε φωτιά το χαλί… Φώναζα και ήρθε ο μπαμπάς μου και η γειτόνισσα και σβήσαμε τη φωτιά», είπε στη συνέχεια.

«Είχα κάποια αίματα στα χέρια εκείνη τη στιγμή και κάποιες γρατζουνιές μετά, αλλά δεν τραυματίστηκα. Ευτυχώς δεν είχα το τηλέφωνο στο αυτί μου εκείνη την ώρα. Ήθελα να πω τι συνέβη, για να το ξέρει ο κόσμος, να το έχει στο μυαλό του, γιατί θα μπορούσε να συμβεί και σε ένα μικρό παιδί», τόνισε.

«Η εταιρεία μου ζήτησε τη συσκευή πίσω για να μου κάνει αντικατάσταση, αλλά εγώ θα κινηθώ νομικά», επισήμανε καταληκτικά η νεαρή κοπέλα.