Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Πήγα στο γραφείο του παραγωγού, μου είπε να βγάλω το παντελόνι μου και…»

«Ένας άλλος παραγωγός με είχε ερωτευτεί και μέχρι και τα κλάματα είχε βάλει» Ο Γιώργος Λαμπάτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Αποκαλυ...



«Ένας άλλος παραγωγός με είχε ερωτευτεί και μέχρι και τα κλάματα είχε βάλει»

Ο Γιώργος Λαμπάτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά live”, όπου αποκάλυψε τις… περιπέτειες που είχε με δύο παραγωγούς ταινιών, που ήθελαν κάτι παραπάνω από μια συνεργασία.




«Βέβαια και είχα τέτοιες προτάσεις, είχαμε και τα… τυχερά μας. Έχω περάσει δυο, τρεις τέτοιες περιπέτειες που κάποιος μεγάλος παραγωγός ταινιών ήθελε να κάνω ταινία. Με φώναξε στο γραφείο του και μου είπε ότι η ταινία είναι με ναυαγούς σε ένα νησί.

Βγάλε, μου λέει, την μπλούζα, βγάζω την μπλούζα. Μετά μου λέει βγάλε και το παντελόνι, δεν σκέφτηκα τίποτα στραβό, βγάζω και το παντελόνι. Μετά μου λέει βγάλε και το άλλο και πήγαινε βάλε την πετσέτα μέσα. Εκεί τον κατάλαβα και του είπα όχι και εξαφανίστηκα με ελαφρά πηδηματάκια από το γραφείο του.

Και είχα κι άλλο ένα περιστατικό με έναν παραγωγό, ο οποίος όμως με είχε ερωτευτεί και μέχρι και τα κλάματα έβαλε. Ήθελε να κάνουμε πρόβα τον ρόλο και μου είπε να πάω σπίτι του. Μου έβαζε να πιω ουίσκι για να μεθύσω, αλλά που να μεθύσω εγώ, ήμουν συνηθισμένος. Μέθυσε αυτός τελικά και μου εξομολογήθηκε τον έρωτά του και πάλι με ελαφρά πηδηματάκια εξαφανίστηκα», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.






zappit.gr