Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους» Έβριζαν τον Παύλο Μπακογιάννη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Εξάρχεια!

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν κάτοικοι και επαγγελματίες που μένουν και επιχειρούν στα Εξάρχεια. Άγνωστοι με μηχανάκια προσπάθη...


Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν κάτοικοι και επαγγελματίες που μένουν και επιχειρούν στα Εξάρχεια. Άγνωστοι με μηχανάκια προσπάθησαν να σπάσουν την συγκέντρωση υβρίζοντας τους διαδηλωτές. Φώναξαν απαράδεκτα συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη. Τι απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε αυτούς που έβριζαν τον πατέρα του.






Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν κάτοικοι και επαγγελματίες που μένουν και επιχειρούν στα Εξάρχεια. Κάτοικοι και επαγγελματίες από τα Εξάρχεια συγκεντρώθηκαν στη συμβολή Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στην περιοχή και ζητούν να ενισχυθούν τα μέτρα αστυνόμευσης.
Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν κατά διαστήματα την κυκλοφορία στην Ακαδημίας, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως “τα Εξάρχεια ανήκουν στους κατοίκους τους”. Την πορεία παραλίγο να χαλάσουν άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανές και άρχισαν να βρίζουν τους παρευρισκόμενους.




Μάλιστα οι ίδιοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Παύλου Μπακογιάννη για να τους απαντήσει μέσω facebook ο γιος του Κώστας Μπακογιάννης, που έδωσε το παρών, λέγοντας πως “σας έχω γραμμένους”.
Ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε χαρακτηριστικά πως “Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους.
Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ”.

Στη συγκέντρωση έδωσε το παρών και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος, μέσω twitter, ανέφερε: «Η συγκέντρωση των κατοίκων στα Εξάρχεια μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Αρκεί κόμματα-κράτος-δήμος να αφήσουν τα προσχήματα και την πολυλογία και να συμφωνήσουν ότι οι συμμορίες κάθε είδους δεν θα έχουν καταφύγιο στην πλατεία. Είναι δύσκολο μόνο αν δεν θέλουμε».

Στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέβασε μια ανάρτηση και στο facebook στην οποία αναφέρει 20 φράσεις που του είπαν οι κάτοικοι των Εξαρχείων στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν νωρίτερα οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες.
Νωρίτερα εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω από το Πολυτεχνείο.Περίπου 30 νεαροί που βρίσκονταν εντός του ιδρύματος, βγήκαν από την πλευρά της οδού Τοσίτσα και εκτόξευσαν βροχή από πέτρες και μολότοφ εναντίον αστυνομικών, που βρίσκονται σχεδόν μόνιμα στο σημείο.