Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ... Πρόεδρος Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος: Υπηρετούμε τον νόμο, δεν εξυπηρετούμε πολιτικές σκοπιμότητες

Να αφήσουν την Δικαιοσύνη ανεξάρτητη ώστε να κάνει τη δουλειά της ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Ελευθέριος Μιχαηλίδη...


Να αφήσουν την Δικαιοσύνη ανεξάρτητη ώστε να κάνει τη δουλειά της ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Ελευθέριος Μιχαηλίδης, με αφορμή της αντιδράσεις της αντιπολίτευσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis.




Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι «αυτές οι σοβαρές υποθέσεις θέλουν ηρεμία, ψυχραιμία και χρόνο για να διαλευκανθούν», τονίζοντας ότι πρόκειται για έγκριτους εισαγγελείς με περγαμηνές «που πασχίζουν νυχθημερόν. Αυτές οι σοβαρές υποθέσεις θέλουν ηρεμία, ψυχραιμία και χρόνο για να διαλευκανθούν. Να είστε βέβαιοι ότι αν δεν υπάρχουν ενδείξεις εναντίον οποιουδήποτε, ο εισαγγελέας θα την βάλει στο αρχείο. Αν όμως προκύπτουν ενδείξεις, θα ασκήσει ποινική δίωξη».

Ο κ. Μιχαηλίδης απέδωσε τις αντιδράσεις στην προεκλογική περίοδο και έστειλε μήνυμα στους πολίτες ότι οι εισαγγελείς υπηρετούν το νόμο και δεν εξυπηρετούν καμία πολιτική σκοπιμότητα.