Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην αντεπίθεση οι Μακεδόνες: «Να αφαιρεθεί το όνομα “Αλέξανδρος Νικολαΐδης” από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας» – Μαζεύουν υπογραφές

Οργή επικρατεί σε όλα την Μακεδονία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν ανέχεται την εκχώρηση της ιστορίας μας από το Μ. Μαξίμου και πλέον οι πολ...


Οργή επικρατεί σε όλα την Μακεδονία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν ανέχεται την εκχώρηση της ιστορίας μας από το Μ. Μαξίμου και πλέον οι πολίτες έχουν περάσει στην αντεπίθεση.

Να αφαιρεθεί το όνομα του Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδη από το στάδιο της Σκύδρας, ζητούν πολίτες της περιοχής, μετά την απόφασή του να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.





Πολίτες της Σκύδρας – ο Ολυμπιονίκης έχει καταγωγή από το Μαυροβούνι Σκύδρας – κινητοποιούνται ώστε να καταργήσουν το όνομα του, που δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης ως ένδειξη τιμής για την μεγάλη αθλητική επιτυχία του.

Έτσι έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τους συμπολίτες τους στη συλλογή υπογραφών ώστε η πινακίδα του σταδίου να αποτελέσει… παρελθόν.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σήμερα πρόκειται να περιοδεύσει στην Έδεσσα, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν θα εμφανιστεί και στην Σκύδρα. Χθες Τετάρτη, κατά την περιοδεία του στην Εορδαία, ήρθε αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες πολιτών, κάτι που είχε γίνει και το περασμένο Σάββατο στην Κατερίνη, ενώ προκάλεσε με τα λόγια του όλους όσοι διαμαρτυρήθηκαν για την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η ανακοίνωση των πολιτών Σκύδρας έχει ως εξής:

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17-04-2019

Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και με το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων που υιοθέτησε πρώτο σε όλη την Ελλαδα το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας μη αποδεχόμενο την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία!

Για τους λόγους αυτούς κι επειδή δεν επιθυμούμε στους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας να υπάρχουν πρότυπα ανθρώπων που από Ολυμπιονίκες μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς…

Καλούμε όλους τους δημότες της Σκύδρας αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 το μεσημέρι έξω από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας για συλλογή υπογραφών με αίτημα προς το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας και υπέρ της αλλαγής αυτού.

ΥΓ.: Ευχή όλων μας είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του και η μη ενασχόληση του με την πολιτική γενικότερα. Ώστε να σταματήσει η συλλογή των υπογραφών.