Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

80 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ στα Εξάρχεια από το πρωϊνό ΝΤΟΥ της Αστυνομίας σε καταλήψεις..

Στις οδούς Τζαβέλλα και Σολωμού - Πληροφορίες για 80 προσαγωγές - ΓΓ Ειδικών Φρουρών στον ΘΕΜΑ 104,6: Πήγαμε πρωί γιατί τους βρίσκουμε «...


Στις οδούς Τζαβέλλα και Σολωμού - Πληροφορίες για 80 προσαγωγές - ΓΓ Ειδικών Φρουρών στον ΘΕΜΑ 104,6: Πήγαμε πρωί γιατί τους βρίσκουμε «κουρασμένους» - Το απόγευμα συγκέντρωση των κατοίκων για την εγκληματικότητα στα Εξάρχεια




Επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιεί από το πρωί της Πέμπτης η ΕΛΑΣ λίγες ώρες μετά την επίθεση αντεξουσιαστών σε περιπολικό στην ίδια περιοχή, αλλά και το φιάσκο με την επιχείρηση των λιμενικών που οδήγησε στον τραυματισμό και την αφαίρεση του οπλισμού σε δύο εξ αυτών.

Η επιχείρηση των αστυνομικών έχει εστιαστεί σε δύο κτήρια που τελούν υπό κατάληψη από μετανάστες στην οδό Τζαβέλλα και την οδό Σολωμού.

Κατά πληροφορίες στo κτήριο στην οδό Σολωμού γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στο κτήριο στην Τζαβέλλα έγινε επιχείρηση στο πλαίσιο έρευνας για κύκλωμα που δρούσε στα Εξάρχεια και εκμεταλλευόταν την απόγνωση των μεταναστών, υποσχόμενο ασφαλή διαμονή σε κτήρια και περιοχές όπου δεν θα μπορούσε να τους βρει η αστυνομία.

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και σε σπίτι στα Εξάρχεια από το οποίο έχει κατασχθεί και ποσότητα κάνναβης.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των κτηρίων που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η επιχείρηση ξεκίνησε μετά τη δικαστική εντολή που πήρε για εκκένωση των κτηρίων.