Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΗΠΑ: Θέμα εθνικής ασφαλείας οι S-400, δεν στέλνουν τα F-35

Η αναμενόμενη αγορά του ρωσικού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας S-400 που παρήγγειλε η Τουρκία, αποτελεί πρόβλημα εθνικής ασφάλειας για τι...


Η αναμενόμενη αγορά του ρωσικού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας S-400 που παρήγγειλε η Τουρκία, αποτελεί πρόβλημα εθνικής ασφάλειας για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Δύση γενικότερα, ανακοίνωσαν ανώτεροι Αμερικανοί αξιωματούχοι υπό καθεστώς εχεμύθειας, μετέδωσε πριν από λίγη ώρα από την Ουάσιγκτον ο Μιχάλης Ιγνατίου, μέσω του HELLAS JOURNAL.





Λόγω αυτής της εξέλιξης η αμερικανική κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να αναπτύξει τα αεροσκάφη F-35 και να τα παραδώσει στην Τουρκία. Οι αξιωματούχοι ενημέρωσαν ενημέρωσαν μια ομάδα δημοσιογράφων υπό τον όρο της ανωνυμίας.




Υποστήριξαν ότι η αγορά του συστήματος S-400 από την Τουρκία δεν ισοδυναμεί με την αποχώρηση της από το ΝΑΤΟ, αλλά τόνισαν ότι η αγορά από την Άγκυρα του ρωσικού συστήματος πρέπει να θεωρηθεί ως θέμα εθνικής ασφάλειας και όχι απλώς μία εμπορική απόφαση.
“Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε μια σειρά επιλογών για να διασφαλίσουμε ότι η συμμετοχή της Τουρκίας στη συμμαχία του ΝΑΤΟ και στις διμερείς σχέσεις μπορεί να συνεχιστεί αμείωτη και χωρίς επιπτώσεις”, ανέφερε ένας από τους αξιωματούχους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΟ HELLAS JOURNAL

https://hellasjournal.com/2019/03/apofasi-quot-vomva-quot-thema-ethnikis-asfaleias-tis-dysis-i-agora-ton-s-400-apo-tin-toyrkia/