Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Facebook απαντά μέσω Twitter στους χρήστες του για το πολύωρο μπλακ άουτ

Το Facebook, το WhatsApp και το Instagram κατέρρευσαν χθες για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο - Ήταν το χειρότερο «blackout» στην ισ...


Το Facebook, το WhatsApp και το Instagram κατέρρευσαν χθες για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο - Ήταν το χειρότερο «blackout» στην ιστορία της πλατφόρμας

Μετά από σχεδόν 24 ώρες, το Facebook εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους χρήστες για το πολύωρο μπλακ άουτ που δημιούργησε προβλήματα πρόσβασης, τόσο στο Facebook, όσο και σε WhatsApp και Instagram.




Το Facebook πλέον λειτουργεί κανονικά - το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε.

Συγκεκριμένα, το Facebook αναφέρει πως όλες οι υπηρεσίες του είναι και πάλι σε λειτουργία μετά από μια παρατεταμένη διακοπή που επηρέασε όλες τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της εταιρείας.

Το Facebook, το WhatsApp και το Instagram κατέρρευσαν χθες για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Για μερικούς, οι υπηρεσίες ήταν εντελώς απρόσιτες. Για άλλους, ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως τα stories ή τα άμεσα μηνύματα, σταμάτησαν να λειτουργούν.

«Τώρα έχουμε λύσει τα προβλήματα και τα συστήματά μας ανακάμπτουν. Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση και εκτιμούμε την υπομονή όλων», ανέφερε η εταιρεία μέσω του Twitter.
Yesterday, as a result of a server configuration change, many people had trouble accessing our apps and services. We've now resolved the issues and our systems are recovering. We’re very sorry for the inconvenience and appreciate everyone’s patience.

— Facebook (@facebook) March 14, 2019

Η διακοπή επηρέασε επίσης το παιχνίδι για ιδιοκτήτες των ακουστικών Oculus VR, μια εταιρεία που αγόρασε το Facebook το 2014.

Η εταιρία δεν ανακοίνωσε την αιτία της δυσλειτουργίας που χαρακτηρίζεται ως η πιο μεγάλη στην ιστορία τoυ Facebook.

Ωστόσο από χθες είχε σπεύσει να δηλώσει πως δεν κρυβόταν κάποια κυβερνοεπίθεση πίσω από το πρόβλημα.