Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφο της και μετά τον παρακαλούσε να μην πεθάνει!Συγκλονιστικό βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video το οποίο είναι πέρα από κάθε φαντασία. Μία γυναίκα αφού μαχαίρωσε τον σύντροφο της στο στομάχι προκ...


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα video το οποίο είναι πέρα από κάθε φαντασία. Μία γυναίκα αφού μαχαίρωσε τον σύντροφο της στο στομάχι προκαλώντας του αιμορραγία, μετά τον ικέτευε να μην πεθάνει. Το απίστευτο αυτό σκηνικό έγινε έξω από ένα ξενοδοχείο στο Μεξικό όπου το ζευγάρι λογομαχούσε για αρκετή ώρα.




Ένας περαστικός πέρναγε εκείνη την ώρα από το σημείο όπου έγινε το περιστατικό και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Ο νεαρός τραυματίας ήταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο και κρατούσε το στομάχι του, ενώ η σύντροφος του ήταν πεσμένη από πάνω του και τον κρατούσε αγκαλιά και τον φίλαγε.






Η 22χρονη φαίνεται να φωνάζει στο video «Με χτύπησε και προσπάθησε να με σκοτώσει. Συγχώρεσε με αγάπη μου, σε παρακαλώ μην πεθάνεις» ενώ εκείνος ακούγεται να λέει: «Θέλει να με σκοτώσει». Ενώ ο 29χρονος προσπαθεί να μην χάσει τις αισθήσεις του η 22χρονη του φωνάζει»Δεν πρόκειται να σε σκοτώσω γιατί σε αγαπώ. Δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά δεν έχεις ιδέα τι μου έκανες, εντάξει;»

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στο σημείο έφτασε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας, αλλά οι αξιωματικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν το θύμα στο νοσοκομείο επειδή δεν είχαν αρκετή βενζίνη. Το ασθενοφόρο που κλήθηκε έφτασε μετά από μία ώρα και τελικά μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, ο Erick είναι εκτός κινδύνου μετά από χειρουργική επέμβαση. Η φίλη του συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.