Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ...!!! Η Κωνσταντινούπολη και η Αγια Σοφιά θα ξαναγίνοιυν ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ λέει στο Μανιφέστο του ο Μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας!

«Ερχόμαστε στην Κωνσταντινούπολη να ελευθερώσουμε την Αγιά Σοφιά - Σκοτώστε τη Μέρκελ και τον Ερντογάν» Στο Μανιφέστο του (που δη...



«Ερχόμαστε στην Κωνσταντινούπολη να ελευθερώσουμε την Αγιά Σοφιά - Σκοτώστε τη Μέρκελ και τον Ερντογάν»


Στο Μανιφέστο του (που δημοσιεύει η Daily Mail) ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας γράφει πως η Κωνσταντινούπολη θα ξαναγίνει χριστιανική και η Αγιά Σοφιά το ίδιο. Επισυνάτουμε στην παραπάνω φωτογραφία το επίμαχο απόσπασμα...




Αυτοχαρακτηρίζεται «eco-fascist», που νεότερος ήταν κομμουνιστής, μετά αναρχικός, στη συνέχεια φιλελεύθερος πριν γίνει φασίστας. Κάνει μεγάλη αναφορά στο όραμά του για Ευρώπη των «λευκών» και ειδική αναφορά στους Τούρκους, τους οποίους απειλεί με αφανισμό και ζητά να φύγουν από την Αγιά Σοφιά οι μιναρέδες.

Ο Μπρέναν Τάραντ κάνει συγκεκριμένη αναφορά στην Τουρκία. Απειλεί ξεκάθαρα τους Τούρκους και γράφει χαρακτηριστικά: «Μπορείτε να ζείτε ειρηνικά στα δικά σας εδάφη και μπορεί να μην σας πειράξει κανείς. Στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε σε ευρωπαϊκά εδάφη, οπουδήποτε δυτικά του Βοσπόρου, θα σας σκοτώσουμε και θα σας διώξουμε από τα εδάφη μας. Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. 


Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία».

Σε άλλο σημείο, γράφει: «Μέχρι η Αγιά Σοφιά να ελευθερωθεί από τους μιναρέδες, οι άνδρες της Ευρώπης είναι άνδρες μόνο κατ’ όνομα».