Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για τις σφαγές Χριστιανών ΜΟΥΓΚΑ... Νέα Ζηλανδία: Φόβους για νέες επιθέσεις σε τεμένη εκφράζουν οι μουσουλμανικές οργανώσεις του κόσμου

Οι οργανώσεις εκφράζουν τη λύπη τους για τα 49 θύματα και τις οικογένειές τους, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για νέα μακελειά Τη ...


Οι οργανώσεις εκφράζουν τη λύπη τους για τα 49 θύματα και τις οικογένειές τους, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για νέα μακελειά

Τη λύπη τους στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας εκφράζουν μουσουλμανικές οργανώσεις απ΄όλο τον κόσμο και προειδοποιούν για τον κίνδυνο νέων επιθέσεων σε τόπους λατρείας.




"Αυτή είναι πράγματι μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους", δήλωσε ο Ι. Kauser, Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας Αυστραλίας «Αχμαντίγια», όπως αναφέρει το CNN.

«Είναι σημαντικό ότι αυτή τη στιγμή όλοι παραμένουμε ενωμένοι ενάντια στο μίσος, το διχασμό και τον φανατισμό, προσθέτει.

Η αμερικανική Μουσουλμανική Ένωση «Muslim Advocates» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της:

«Σήμερα είναι μια τραγωδία όχι μόνο για τους μουσουλμάνους αλλά για όλους τους ανθρώπους της πίστης και της καλής θέλησης». Η αμερικανική μουσουλμανική ένωση παρότρυνε τους μουσουλμάνους στις Ηνωμένες Πολιτείες να παραμείνουν «άγρυπνοι και ισχυροί» καθώς προσέρχονται σήμερα Ημέρα Προσευχής στα τζαμιά.

«Αυτή είναι η πιο αιματηρή ισλαμοφοβική τρομοκρατική επίθεση που έχουμε βιώσει πρόσφατα", δήλωσε ο Χαρούν Χαν, Γενικός Γραμματέας του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας.

Ο Χαν κάλεσε τις κυβερνήσεις να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να διασφαλίσουν την προστασία των τζαμιών.