Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσίπρας το λέει καθαρά θέλει γενοκτονία των Ελλήνων τα επόμενα χρόνια : Οι «μετανάστες και οι πρόσφυγες» θα σ(κο)ώ(τώ)σουν τον πληθυσμό της Ελλάδας - Δείτε προσεκτικά το ΒΙΝΤΕΟ

«Το δημογραφικό είναι ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο το σήμερα και το αύριο, όποιες πολιτικές χαραχθούν, τα αποτελέσματά τους θα γίνουν...


«Το δημογραφικό είναι ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο το σήμερα και το αύριο, όποιες πολιτικές χαραχθούν, τα αποτελέσματά τους θα γίνουν αντιληπτά σε βάθος χρόνου», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την σχετική συζήτηση στην Βουλή, χαρακτηρίζοντας θετικό όπως είπε το γεγονός ότι η έκθεση της διακομματικής επιτροπής για το δημογραφικό είναι σχεδόν ομόφωνη.




Ο κ. Τσίπρας με το βλέμμα στις κάλπες, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην ενίσχυση των επιδομάτων, τα οποία καθιστούν τους πολίτες εξαρτημένους από το Κράτος.

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε, μιλώντας για το μεταναστευτικό, είπε ότι θα μπορούσε με την ενσωμάτωση των μεταναστών να συμβάλλει στην βελτίωση του δημογραφικού, λέγοντας ότι: αυτοί που καλλιεργούν το ρατσισμό, τον εθνικισμό, και μιλούν για λαθραίους και εισβολείς, δεν σκορπούν μονάχα το μίσος και το διχασμό εντός της ελληνικής κοινωνίας. Την ακρωτηριάζουν. Πολύ περισσότερο αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο με οδηγό αυτές τις αρχές».

Δεν χρειάζεται να σας γράψουμε κάτι άλλο! Ο πρωθυπουργός «απασφάλισε»: Το δημογραφικό της χώρας θα λυθεί με τους «παράνομους μετανάστες».

Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού και ακούστε προσεκτικά από το 28.00 και μετά: