Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο μικρός Χριστόφορος έχασε τη μάχη...

Εφυγε από τη ζωή ο επτάχρονος Χριστόφορος Βασκούδης. Επασχε από μία σπάνια μορφή καρκίνου εγκεφάλου που εμφανίζεται σε παιδιά τεσσάρων έως ...


Εφυγε από τη ζωή ο επτάχρονος Χριστόφορος Βασκούδης. Επασχε από μία σπάνια μορφή καρκίνου εγκεφάλου που εμφανίζεται σε παιδιά τεσσάρων έως δέκα ετών, η οποία δεν αντιμετωπίζεται από συμβατικές θεραπείες.




Ο Χριστόφορος νοσηλευόταν εδώ και περίπου 2 χρόνια στο Μοντερέι του Μεξικού, υποβαλλόμενος σε μία πρωτοποριακή θεραπεία, σε εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο της πόλης.




Την τραγική είδηση που προκαλεί συγκίνηση στο πανελλήνιο, δεδομένου του μεγάλου κύματος συμπαράστασης που είχε προκαλέσει η σπάνια ασθένειά του, δημοσιοποίησε ο θείος του μικρού παιδιού με ανάρτησή του στο facebook:

«Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου ανιψιε, τώρα θα μπορείς να παίζεις ξεγνοιαστος εκεί ψηλά. Μας δίδαξες όλους εδώ και 21 μηνες τι σημαίνει δεν εγκαταλείπω τη μάχη, τα έβαλες με τα θηρία και έγινες σύμβολο και έμπνευση ζωής. Θα ειμαι παντα περήφανος για σένα! Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όλους όσους στηρίξατε την οικογένεια μου και τον αδιακοπο αγώνα μας όλο αυτό το διάστημα».