Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Ζέμπερη: «Βρήκα τα στικάκια στην τσάντα και τα έκαψα»- Τι λέει ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος

Νέες και σημαντικές εξελίξεις είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες εβδομάδες σχετικά με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη και την ...


Νέες και σημαντικές εξελίξεις είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες εβδομάδες σχετικά με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη και την επαγγελματική της δραστηριότητα στην ΔΟΥ. Όπως είχε αποκαλυφθεί, η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε πριν από ενάμιση χρόνο στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, ήταν από τους αδέκαστους εφοριακούς και είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει υποθέσεις με σημαντικές φορολογικές παραβάσεις, πιστώνοντας πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ.





Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι ήθελαν «να βγάλουν από τη μέση» την Δώρα Ζέμπερη, προκειμένου να μην καταθέσει σε επικείμενο δικαστήριο και να μην αποπερατώσει τις έρευνες που ήταν σε εξέλιξη. Πολύτιμα για κάποιους ήταν και τα στικάκια με τις υποθέσεις που κουβαλούσε πάντα πάνω της. «Πήρα την τσάντα και έκαψα τα στικάκια» Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, Μανώλης Σοροπίδης, έχει υποστηρίξει ότι οι εντολείς του, εκείνοι που θα του έδιναν 30.000 ευρώ για να τους δώσει την τσάντα της εφοριακού, ήθελαν το περιεχόμενό της, αλλά δεν του είχαν αναφέρει κάτι για τα στικάκια, τα οποία βρήκε και έκαψε.




«Όταν πήρα την τσάντα, την άνοιξα μετά από κάποια στιγμή. Βρήκα τα στικάκια και τα έκαψα, δεν τα παρέδωσα κάπου. Άφησα την τσάντα σε κάτι χόρτα και πήγα και παρέδωσα το κινητό εκεί που μου είπαν», είπε ο ίδιος. Απευθυνόμενος στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, εξέφρασε για ακόμα μία φορά «την ταπεινή του συγγνώμη», τονίζοντας πως «δεν είμαι εγώ αυτός που ψάχνουν». Μάλιστα αποκάλυψε πως «είχαν προσπαθήσει πάλι να τη σκοτώσουν δύο φορές». Τέλος επανέλαβε ότι «έχω δεχτεί απόπειρες κατά της ζωής μου στη φυλακή. Βέβαια κάποιος έχει εντολή να μου επιτεθεί. Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα για να σταματήσω να μιλάω».

TheCaller.gr