Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρά τις δηλώσεις ότι θα αποχωρήσουν... Οι Αμερικανοί δεν σκοπεύουν να παρατήσουν τους Κούρδους στη Συρία

Παρά τις δηλώσεις ότι θα αποχωρήσουν από τη Συρία, μετά την παραδοχή της νίκης εναντίον των Τζιχαντιστών του ISIS, ο προϋπολογισμός των...


Παρά τις δηλώσεις ότι θα αποχωρήσουν από τη Συρία, μετά την παραδοχή της νίκης εναντίον των Τζιχαντιστών του ISIS, ο προϋπολογισμός των ΗΠΑ υποδηλώνει ότι οι Αμερικανικός Στρατός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να στηρίζει τους τρομοκράτες του YPG, γράφει τουρκικό δημοσίευμα.




Σύμφωνα με την Daily Sabah το ποσό της οικονομικής στήριξης της Ουάσιγκτον που διατέθηκε για το πρόγραμμα εκπαίδευσης και εξοπλισμού των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, στις οποίες ηγούνται οι Κούρδοι των Ομάδων Λαϊκής Προστασίας (YPG), παρέμεινε το ίδιο.

Αυτό αποδεικνύει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να έρχεται σε επαφή με την τρομοκρατική οργάνωση των Κούρδων στη Συρία, παρά τη διακοίνωση της, ότι το ISIS ηττήθηκε και ο στρατός θα αποσυρθεί από τη χώρα αυτή.

Την Τρίτη, το Πεντάγωνο δημοσίευσε τα δημοσιονομικά έγγραφα για το 2020, στα οποία αναφέρεται ότι διαθέτει 300 εκατομμύρια δολάρια για την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό του YPG και άλλα 250 εκατομμύρια δολάρια για τη στήριξη της ασφάλειας των συνόρων των γειτονικών με τη Συρία χωρών.

Περικοπή κατά 30% στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εξοπλισμού έγινε, όπως παρουσιάζεται στον προϋπολογισμό, μόνο στο ποσό που διατίθεται προς τις δυνάμεις στο Ιράκ, ενώ ο προϋπολογισμός για τη Συρία δεν άλλαξε σε σχέση με πέρυσι.
-
The Hellenic Information Team