Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ...!!! Ανατριχιαστική ανάρτηση από τον Έλληνα που «ξεγέλασε» τον θάνατο στην συντριβή του αεροσκάφους στην Αιθιοπία!

"Maybe not too old to rock n roll - but certainly too young to die...". Αυτό λέει ο Αντώνης Μαυρόπουλος, σε μια συγκλονιστική...



"Maybe not too old to rock n roll - but certainly too young to die...". Αυτό λέει ο Αντώνης Μαυρόπουλος, σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Faceboook. Μια κατάθεση ψυχής για το πώς... δεν βρήκε τραγικό θάνατο στην Αιθιοπία. Για δύο λόγους και για λίγα λεπτά δεν επιβιβάστηκε στην μοιραία πτήση που κατέπεσε ελάχιστα λεπτά μετά την απογείωση. Όλοι οι επιβαίνοντες πέθαναν. Πραγματικό μάθημα ζωής τα λεγόμενά του, για μια ιστορία που θα ζήλευαν και οι πλέον ταλαντούχοι σεναριογράφοι.

Το επιβατικό αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών Boeing 737 με προορισμό το Ναϊρόμπι συνετρίβη το πρωί της Κυριακής, 10.03.2019, στην Αιθιοπία.




Και οι 158 επιβαίνοντες βρήκαν τραγικό θάνατο και εξαιτίας ενός ανατριχιαστικού παιχνιδιού της μοίρας, ο αριθμός αυτός δεν ήταν μεγαλύτερος κατά έναν.

Εξαιτίας μιας σειράς συμπτώσεων, δεν θρηνούμε απόψε έναν Έλληνα, τον κ. Αντώνη Μαυρόπουλο, ο οποίος την τελευταία στιγμή έχασε την πτήση και γι’ αυτό είναι ακόμη ζωντανός!

Σε μια ιστορία που θα γινόταν… εύκολα μια συγκλονιστική ταινία, ο άνθρωπος αυτός έζησε τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές:

Τον θυμό που έχασε την πτήση.

Το σοκ όταν τον ανέκριναν ως πιθανό ύποπτο για την νέα αεροπορική τραγωδία.

Το «μούδιασμα» όταν συνειδητοποίησε πόσο απίστευτα τυχερός στάθηκε και μπορεί να δει ξανά την κόρη του, την σύζυγο και την μητέρα του. Αιθιοπία

Για δύο λόγους δεν βρήκε τραγικό θάνατο στην Αιθιοπία

Ο Αντώνης Μαυρόπουλος μίλησε νωρίτερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τόνισε πως δύο ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν μπήκε στην πτήση που λίγα λεπτά μετά έμελλε να συντριβεί.

«Πρώτον, την βαλίτσα μου την είχα μαζί μου, επομένως δεν ήταν αναγκασμένοι να με περιμένουν.

Δεύτερον, ενώ το προηγούμενο αεροπλάνο έφτασε στην ώρα του, ο υπεύθυνος που θα με παραλάμβανε για να με πάει στην πτήση που θα έφευγε, άργησε να εμφανιστεί πέντε λεπτά με αποτέλεσμα εγώ να φύγω και να μην με βρει.

Αν είχα δώσει τη βαλίτσα μου ή αν με έβρισκε ο υπεύθυνος, εγώ θα έμπαινα στην πτήση. Έφτασα στην πόρτα δύο λεπτά αφότου είχε κλείσει. Τους έβλεπα να μπαίνουν μέσα, είχα και νεύρα που δεν με άφηναν να μπω»!

Στην συνέχεια τόνισε: «Οι άνθρωποι μου έβγαλαν ένα εισιτήριο για να φύγω 3 ώρες αργότερα και μου είπαν στην επιβίβαση ότι δεν μπορείτε να επιβιβαστείτε γιατί ήσασταν ο μόνος άνθρωπος που δεν επιβιβάστηκε στην προηγούμενη πτήση που αγνοείται! Και με κρατήσανε ως πιθανό ύποπτο! Αλλά επειδή είχα τη βαλίτσα μου μαζί δεν υπήρχε κάποια λογική σύνδεση και μετά από μια ψευτο-ανάκριση με άφησαν».