Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περίεργη καταγγελία! Άγνωστος παρενόχλησε μικρό αθλητή στα Χανιά; Ενημερώνονται εκτάκτως οι γονείς!

parakritikaΣε καταγγελία στην αστυνομία ότι άγνωστος άνδρας παρενόχλησε το παιδί της την ώρα που είχε τελειώσει την προπόνησή του, προχώρησ...


parakritikaΣε καταγγελία στην αστυνομία ότι άγνωστος άνδρας παρενόχλησε το παιδί της την ώρα που είχε τελειώσει την προπόνησή του, προχώρησε μία μητέρα το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.




Αν και από την αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται κάτι επί του παρόντος, γονέας άλλου παιδιού που επικοινώνησε με το Parakritika.gr (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή μας) ανέφερε πως το περιστατικό είναι αρκετά σοβαρό και μάλιστα ο προπονητής της ομάδας έχει ζητήσει να ενημερωθούν εκτάκτως οι γονείς, σε συνάντηση που θα γίνει την Δευτέρα.

Οι περιπτώσεις πάντως «παρενόχλησης» παιδιών από αγνώστους μέσα σε αυτοκίνητα έχουν το τελευταίο διάστημα γίνει «σήριαλ» και καλό θα είναι να ελέγχονται τα λεγόμενα των παιδιών, πριν προχωρήσει ο κάθε γονέας σε καταγγελία στην αστυνομία ή δημοσιοποιήσει κάτι τέτοιο.

Αν όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύουν όλα όσα ανέφερε το παιδί στη μητέρα του και μάλιστα προκάλεσε και την έκτακτη ενημέρωση των γονέων των συναθλητών του, θα πρέπει να ερευνηθούν από τις Αρχές.