Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-φερέφωνο του ισλάμ : «Επικίνδυνη ''αυθαιρεσία'' ο σταυρός στην ακτή Απελή στη Λέσβο»!

Με δήλωση του, ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, σχολιάζει την υπόθεση της τοποθέτησης τα χαράματα της περασμένης Κυριακής,...


Με δήλωση του, ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, σχολιάζει την υπόθεση της τοποθέτησης τα χαράματα της περασμένης Κυριακής, μεταλλικού σταυρού στη βραχώδη παραλία στου Απελή, πολύ κοντά στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Πάλλης, «ο μεταλλικός σταυρός που στήθηκε στου Απελή στη Μυτιλήνη τα ξημερώματα της Κυριακής, δεν αποτελεί δήλωση χριστιανικής πίστης.




Εκδηλώσεις της χριστιανικής πίστης αντίθετα, αποτελούν η έμπρακτη αγάπη, η ανοχή και η αλληλεγγύη»!


Δηλαδή για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η «ανοχή» στα πάντα και τους πάντες, στα μνημόνια, στα οικονομικά μέτρα κοινωνικής εξόντωσης είναι απόδειξη χριστιανικής πίστης!

Η «ανοχή», δηλαδή η έλλειψη αντίστασης και αντίδρασης στο οτιδήποτε είναι απόδειξη της «χριστιανικής πίστης» κατά ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά δεν ξέχασε να αναφέρει και την… «αγάπη» γενικώς και αορίστως, αλλά όταν κάποιοι επιχειρούν να μιλήσουν για αγάπη προς την Πατρίδα, αυτομάτως κατατάσσονται στους ακραίους!

Δηλαδή κατά ΣΥΡΙΖΑ ο «σωστός» και «χριστιανός πολίτης» δεν πρέπει να αντιδρά σε τίποτα, πρέπει να δέχεται τα πάντα χωρίς αντιρρήσεις, να αγαπά τα πάντα, και να είναι αλληλέγγυος με τα πάντα.

Μα αυτός δεν θα είναι πλέον άνθρωπος: Αυτό θα είναι ρομπότ. Προφανώς τέτοιες κοινωνίες οραματίζονται.

Και συνεχίζει ο κ. Πάλλης:

«Ένας μεταλλικός σταυρός ύψους 10 μέτρων, που στήνεται σε έναν δημόσιο χώρο με το έτσι θέλω, χωρίς καμία άδεια και καμία προδιαγραφή ασφαλείας, αποτελεί μια επικίνδυνη αυθαιρεσία – για να μην αναφερθούμε στην αισθητική και μάλιστα σε έναν χώρο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Όταν μάλιστα για την αυθαιρεσία αυτή έχουν κινητοποιηθεί δεκάδες άτομα κι έχουν χρησιμοποιηθεί βαριά μηχανήματα, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη ενέργεια, αλλά για την υλοποίηση ενός πολιτικού σχεδίου όξυνσης».

Ο κ. Πάλλης καταλήγει σημειώνοντας:

«Ποιους βολεύει μια νέα πόλωση γύρω από το μεταναστευτικό, μια περίοδο που τόσα χρόνια προβλήματα του τόπου, μικρά και μεγάλα, διευθετούνται κι επιλύονται; Ποιους βολεύει η επαναφορά της μισαλλόδοξης ατζέντας της ακροδεξιάς, και μάλιστα με τόσο χοντροκομμένο τρόπο, κόντρα σε κάθε έννοια νομιμότητας και σεβασμού του δημόσιου συμφέροντος;».