Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φέντερερ για Τσιτσιπά: Ο Στέφανος θα έχει μια εκπληκτική καριέρα, αφήνω το τένις σε καλά χέρια

Στο Hopman Cup στην αρχή της χρονιάς, όπου αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά, ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η «απάντηση» ήρθε μ...


Στο Hopman Cup στην αρχή της χρονιάς, όπου αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά, ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η «απάντηση» ήρθε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο δύο εβδομάδες αργότερα, όταν στον Δ’ γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, ο 20χρονος άσος νίκησε και απέκλεισε τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών.




Σήμερα, στον τελικό του Ντουμπάι, ήταν πάλι η σειρά του Φέντερερ να νικήσει τον Τσιτσιπά και να πανηγυρίσει τον 100ο τίτλο της σπουδαίας καριέρας του. Στις δηλώσεις του ο Έλληνας πρωταθλητής, τόνισε μεταξύ άλλων:




Το έχω δηλώσει αμέτρητες φορές και θα το ξαναπώ... Ο Ρότζερ είναι το είδωλό μου από τότε που ήμουν 6 ετών και τον έβλεπα στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα από κοντά να παίζει. Ήταν στο Μόντε Κάρλο και είναι μία από τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου. Το να παίζω πλέον μαζί του, πόσο μάλλον σε τελικό ενός τουρνουά, είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι το κορτ μαζί του.

Ο Φέντερερ τον ευχαρίστησε σε αυτό το σημείο και ο Τσιτσιπάς συνέχισε: «Οι 100 τίτλοι είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Φαντάζομαι ότι ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερες, είναι τρελό όλο αυτό! Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν απλά φτάσω τις 100 νίκες σε τουρ», για να προσθέσει αμέσως χαμογελώντας: «ΟΚ, αστειεύομαι»!