Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αυτή με έριξε από το μπαλκόνι», λέει ο σύντροφος της 32χρονης Ελληνολιβανέζας

Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται πως έσπρωξε τον φίλο της και επιχειρηματία από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη ...


Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται πως έσπρωξε τον φίλο της και επιχειρηματία από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Βούλα, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Ο 39χρονος άνδρας, που γλίτωσε από τα χειρότερα καθώς η πτώση του ανακόπηκε από δέντρα, νοσηλεύεται στο Ωνάσειο λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά, ενώ έχει υποστεί και πολλαπλά κατάγματα.






Μάλιστα ο επιχειρηματίας έχει καταφέρει σύμφωνα με την Espresso να μιλήσει έστω και λίγο στους αστυνομικούς, «δείχνοντας» την 32χρονη και λέγοντάς τους «Αυτή με έσπρωξε».

Από την πλευρά της, η Ελληνολιβανέζα με την επαγγελματική ιδιότητα της μεταφράστριας, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση και πως τον είχε… κλειδώσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ώσπου να ηρεμήσει, καθώς είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ τους.




Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είχε χάσει τον έλεγχό του καθώς είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά, τσακώνονταν και απειλούνταν και ενώ καλούσε την αστυνομία για βοήθεια, την ώρα που εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι βρήκε την ευκαιρία και του έκλεισε την μπαλκονόπορτα, εγκλωβίζοντάς τον εκεί.

Η 32χρονη υποστηρίζει ότι πιθανότατα ο σύντροφός της ένιωσε το αδιέξοδο που δημιουργούνταν καθώς θα ερχόταν η ΕΛ.ΑΣ. και στην προσπάθεια του να γλιτώσει έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

«Δεν ξέρω τι έγινε και βρέθηκε στο κενό. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό» φέρεται να κατέθεσε η 32χρονη φίλη του επιχειρηματία.

Η διερμηνέας απολογήθηκε χτες στον ανακριτή, όπου αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους.