Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΛΑ... «Η Τουρκία θα καταστρέψει την Ελλάδα σε 3-4 ώρες» βγήκε και είπε ο σύμβουλος του Ερντογάν Μπουλούτ

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας από τον Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος προχώρησε σε νέες ακραίες δηλώσεις κατά της Ελλάδας, μιλώντας σε τηλεοπτική ...


Νέες απειλές κατά της Ελλάδας από τον Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος προχώρησε σε νέες ακραίες δηλώσεις κατά της Ελλάδας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος προχώρησε σε νέες ακραίες δηλώσεις κατά της Ελλάδας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.




Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι «η Ελλάδα θα τελειώσει μέσα σε μια καταστροφή εντός τριών – τεσσάρων ωρών εάν κηρύξει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας».

Σημείωσε επίσης, ότι οι μεγάλες δυνάμεις ωθούν την Ελλάδα στο να επιτεθεί στην Τουρκία φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την παρουσία της ελληνικής φρεγάτας κοντά στο ερευνητικό Μπαρμπαρός, που προσπαθεί να κάνει παράνομα έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Μάλιστα, επιτέθηκε και κατά του Ισραήλ, το οποίο κατηγόρησε ότι κατασκοπεύει μέσω αεροπλάνων UAV την πορεία του «Μπαρμπαρός» και των πολεμικών πλοίων που το συνοδεύουν και παρέχει τις πληροφορίες στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.