Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΕΛ.ΑΣ. - Νευρική κρίση στην κυβέρνηση -Φοβούνται γιούχες και αποδοκιμασίες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται η κυβέρνηση και τα αρμόδια με τη δημόσια τάξη στελέχη της, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι θα εκδηλωθούν...


Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται η κυβέρνηση και τα αρμόδια με τη δημόσια τάξη στελέχη της, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι θα εκδηλωθούν μαζικές διαμαρτυρίες κατά των εκπροσώπων της κυβέρνησης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.




Ηδη τα τελευταία συμβάντα στη Βόρεια Ελλάδα, που βράζει από την Συμφωνία των Πρεσπών, με θύματα των διαμαρτυριών κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Τσίπρα -όπως ο Νίκος Παππάς- έχουν θορυβήσει το επιτελείο της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ολγας Γεροβασίλη, που σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συγκαλέσει ειδική σύσκεψη για το θέμα.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, η παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης στις ευαίσθητες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα θεωρείται επικίνδυνη αποστολή, καθώς υπάρχει η εκτίμηση ότι μεμονωμένοι πολίτες αλλά και οργανώσεις θα επιχειρήσουν να δώσουν το δικό τους στίγμα στις παρελάσεις, με γιούχες και αποδοκιμασίες εναντίον των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθούν την κίνηση και τα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι πρωταγωνιστές ανάλογων επεισοδίων στο παρελθόν μέσω των social media, υπάρχει φόβος ότι οι διαμαρτυρίες και οι αποδοκιμασίες θα επεκταθούν σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στα νησιά ή στην Κρήτη, με την αφορμή της εθνικής επετείου.

Οι πληροφορίες θέλουν την Ελληνική Αστυνομία να έχει τεθεί ήδη σε κατάσταση επιφυλακής, ενώ ενημερώνεται για το πρόγραμμα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εντοπίσει πού είναι τα πιο επικίνδυνα σημεία.