Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αρχίζει η δίκη του 21χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη... Τι υποστηρίζει η ίδια - Για εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση μιλάει ο δικηγόρος της

Σήμερα αρχίζει σε δικαστική αίθουσα του Χόνγκ Κονγκ, η δίκη του 21χρονου μοντέλου που συνελήφθη με την κατηγορία ότι στη βαλίτσα της μετέφε...


Σήμερα αρχίζει σε δικαστική αίθουσα του Χόνγκ Κονγκ, η δίκη του 21χρονου μοντέλου που συνελήφθη με την κατηγορία ότι στη βαλίτσα της μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνης και κρατείται σε φυλακές της χώρας.




Μία σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας αφού σύμφωνα με τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου, «έγινε η εξέταση στο Χονγκ Κονγκ των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο δέμα της ναρκωτικής ουσίας και δεν ανιχνεύθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της κοπέλας. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη ναρκωτική ουσία».

«Η πρόβλεψη είναι έως και 15 Μαρτίου. Η δίκη μπορεί να διαρκέσει λιγότερο γιατί μετά τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου θα έρθει η ώρα της απολογίας της κοπέλας και η εξέτασής της από τον εισαγγελέα αλλά και από την υπεράσπισή της. Θεωρώ ιδιαίτερα αβέβαιο το αποτέλεσμα… Στη συγκεκριμένη περίπτωση με βάση την αυστηρότητα των νόμων για τα ναρκωτικά και ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν μήνυμα παραδειγματισμού σε παρόμοιες περιπτώσεις, το επίδικο αντικείμενο είναι αν θα πιστέψει το 7μελές σώμα των ενόρκων την εκδοχή της κοπέλας ότι είναι αθώα ή θα θεωρήσουν ότι ήξερε τι μετέφερε. Τα στοιχεία της δικογραφίας μένει να ειπωθούν στο ακροατήριο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεχαγιόγλου μιλώντας στον Αντ1.

Ο δικηγόρος ανέφερε ακόμα ότι η νεαρή κοπέλα είναι αισιόδοξη, πιστεύει ότι αθωωθεί ωστόσο ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως τα «πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την νεαρή κοπέλα και πως «η δικαίωσή της για εμένα θα αποτελέσει έκπληξη».