Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκτός από το τένις εγκατέλειψε και τον... εαυτό της - Έφτασε να ζυγίσει 120 κιλά

Ήταν τον Νοέμβριο του 2017 που η πρώην πρωταθλήτρια του τένις και Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, Γελένα Ντόκιτς είχε σοκάρει όταν στην αυτοβ...


Ήταν τον Νοέμβριο του 2017 που η πρώην πρωταθλήτρια του τένις και Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, Γελένα Ντόκιτς είχε σοκάρει όταν στην αυτοβιογραφία της είχε αποκαλύψει τη σωματική, λεκτική και συναισθηματική κακοποίηση που υφίστατο επί δεκαετίες από τον πατέρα της, σε σημείο που να σκεφθεί ακόμη και την αυτοκτονία.




Μετά τη συνταξιοδότησή της από τα κορτ, η Κροάτισσα, που μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Αυστραλία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην πρώην Γιουγκοσλαβία, έγινε ένας άλλος άνθρωπος. Πέρα από την κατάθλιψη που πέρναγε, συσσώρευσε τα κιλά και έχασε την καλή φυσική της κατάσταση.




Όπως είπε έτρωγε για να ξεσπάσει μετά την απόσυρσή της από τα γήπεδα. Μάλιστα, δήλωσε πως ντρεπόταν τόσο για το βάρος της που δεν έβγαινε από το σπίτι της. Είχε φθάσει να ζυγίζει και 120 κιλά. Ωστόσο, η 35χρονη τενίστρια καταγράφει τη θεαματική πρόοδο που σημειώνει στη μάχη απώλεια βάρους και πλέον ζυγίζει 80 κιλά και ελπίζει να επιστρέψει στο προηγούμενο, φυσιολογικό βάρος της των 66 κιλών.