Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...!!! Το εκπληκτικό ποσοστό του 0% Καταγράφουν οι ΑΝΕΛ σε δημοσκόπηση για νέους εως 34 ετών...!!!

Σημαντικό προβάδισμα δίνουν και οι νέοι ψηφοφόροι στη Νέα Δημοκρατία σε νεότερη δημοσκόπηση της Prorata, η οποία μάλιστα, έγινε για λογαρια...


Σημαντικό προβάδισμα δίνουν και οι νέοι ψηφοφόροι στη Νέα Δημοκρατία σε νεότερη δημοσκόπηση της Prorata, η οποία μάλιστα, έγινε για λογαριασμό φιλοκυβερνητικού μέσου.

Συγκεκριμένα στη δημοσκόπηση που απευθύνθηκε σε νέους ως 34 ετών και παρουσίασε το Kontra Channel την Τετάρτη, η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται στο 4,5%. Καμία τύχη δεν φαίνεται να έχουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες που συγκεντρώνουν το «μεγαλειώδες» ποσοστό του… 0%.




Μάλιστα, οι νέοι ψηφοφόροι δηλώνουν ενεργοί ψηφοφόροι, καθώς οι 8 στους 10 θα πάνε να ψηφίσουν (το 79% απάντησε θα πάει να ψηφίσω και το 21% ότι δεν θα πάει).

Στο μεγάλο κεφάλαιο της οικονομίας, οι νέοι φαίνεται να διχάζονται καθώς το 49% πιστεύει πως από δω και πέρα θα πάει καλύτερα, ενώ το 47% χειρότερα, ενώ για την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, το 74% τη χαρακτηρίζει θετική και το 24% αρνητική.

Επίσης:

Το 71% είναι θετικό στη νομιμοποίηση κάναβης για φαρμακευτικούς λόγους, ενώ το 26% αρνητικοί

Το 40% είναι θετικό στη νομιμοποίηση της κάναβης για ψυχαγωγικούς λόγους και το 59% αρνητικό

Το 60% είναι θετικό στο σύμφωνο συμβίωσης, ενώ το 37% αρνητικό

Το 48% είναι θετικό στην ταυτότητα φύλου, ενώ το 48% αρνητικό

Και στο ζήτημα του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας οι γνώμες είναι μοιρασμένες με το 49% να είναι θετικό και το 48% αρνητικό.