Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έλληνες youtubers έδωσαν 1.000 ευρώ φιλοδώρημα σε ντελιβεράδες ΒΙΝΤΕΟ

Το προηγούμενο διάστημα οι ντελιβεράδες έβλεπαν άσπρη μέρα λόγω χιονιού. Τώρα την είδαν λόγω των tips από ομάδα Ελλήνων youtubers. Ζούμε σ...


Το προηγούμενο διάστημα οι ντελιβεράδες έβλεπαν άσπρη μέρα λόγω χιονιού. Τώρα την είδαν λόγω των tips από ομάδα Ελλήνων youtubers.
Ζούμε στην εποχή που ο καθένας μπορεί να είναι youtuber και που τα πάντα μπορούν να αποτελέσουν θεματική για κάποιον. Το 90% είναι είτε πράγματα χιλιοειπωμένα είτε αδιάφορα και κακής αισθητικής. Για μια σπάνια περίπτωση μια ομάδα από Έλληνες youtubers είπε να φτιάξει ένα βίντεο με πολύ καλό περιεχόμενο.





Πολύ καλό με την έννοια ότι στο τέλος του βίντεο 11 λεπτών που ανέβασαν στο κανάλι τους υπάρχουν μερικοί χαρούμενοι ντελιβεράδες συν τους ίδιους τους youtubers που αναμφίβολα αισθάνθηκαν όμορφα με αυτή τους την κίνηση.




Η ομάδα youtubers ονόματι Άλλοι, με πιο γνωστό της μέλος τον Booyah, συγκέντρωσε το ποσό των 1.000 ευρώ. Μετά μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι και άρχισαν να παραγγέλνουν. Παράγγειλαν κάμποσες φορές και άλλες τόσες τους χτύπησε ντελιβεράς το κουδούνι.
Κάθε ντελιβεράς έφευγε περίπου με ένα κατοστάρικο tips στο χέρι. Φιλοδώρημα που κανονικά θα έκαναν ως και δυο βδομάδες για να το μαζέψουν. Κι όλο αυτό το βιντεοσκόπησαν εν είδει vlog.

Όλοι οι ντελιβεράδες τα έχασαν και δεν πίστευαν στ΄αυτιά και τα μάτια τους. Μάλιστα, προσπάθησαν να τα επιστρέψουν γιατί τα θεώρησαν πάρα πολλά. Όμως οι Άλλοι επέμειναν και έτσι τα αποδέχτηκαν. Με τον περασμένο μήνα να τους έβαλε πολύ δύσκολα στην δουλειά τους, αυτή η ανταμοιβή ήταν μια ένδειξη ότι δεν είναι μόνοι τους στις δυσκολίες.