Tελευταια Νεα

Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2019

Κλαίει το Twitter με τη νέα υπ. Μακεδονίας-Θράκης... πήρε απολυτήριο Λυκείου στα 20 της


Τη θέση της Κατερίνας Νοτοπούλου ως υφυπουργός με αρμοδιότητα Μακεδονίας – Θράκης πήρε η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.
Πρόκειται για την διευθύντρια του Γραφείου του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία στον ανασχηματισμό ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Ποια είναι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Συμφωνα με το βιογραφικό της που έχει ανεβάει στo facebook η κυρία Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στη Νεάπολη το 1979. Τελείωσε το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νεάπολης και εν συνεχεία σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο ΑΠΘ. Σήμερα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας στο ΕΑΠ.
Συμμετείχε στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης και έχει πάρει μέρος σε διεθνείς κινητοποιήσεις και συνέδρια στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Δραστηριοποιείται σε διάφορες δομές στον τομέα της αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς, τη σίτιση, τη συλλογή τροφίμων και την ενισχυτική διδασκαλία όπως στο Κοινωνικό φροντιστήριο και την Ετεροτοπία. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της Νεολαίας Συνασπισμού, καθώς και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Οργάνωσης.

Στο 5ο και το 6ο Συνέδριο του ΣΥΝ εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος και το 2013 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως ωρομίσθια καθηγήτρια Γαλλικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Εως σήμερα ήταν Επιστημονικός συνεργάτης Παιδείας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ηταν μία από τους «πολίτες» που είχαν πάει με τον Τσίπρα στο Μάτι

Μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την περιοχή, η οποία είχε αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, κάτι που ωστόσο είχε αρνηθεί η κυβέρνηση. Τότε σε όλες τις άλλες φωτογραφίες ο πρωθυπουργός ήταν μόνος με τον φωτογράφο του Μαξίμου ή με τους άνδρες των ομάδων διάσωσης ή με τους άνδρες της ασφάλειάς του. Σε μία ωστόσο φωτογραφία εμφανίζονταν 3 άνθρωποι, ανάμεσα τους ήταν η Ελευθερία Χατζηγεωργίου.Πριν τις εκλογές του Ιανουριου 2015 μοίραζε φυλλάδια «Η Ελπίδα Ερχεται»

Στο λογαριασμό της στο facebook η κυρία Ελευθερία Χατζηγεωργίου εκτός από φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη έχει ανεβάσει και πολλές άλλες από τις προεκλογικές εξορμήσεις σε περιοχές της πόλης.

Αγκαλιές και φιλιά με τον Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες του Ιανουαρίου 2015 η κυρία Χατζηγεωργίου μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν εξορμήσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια με τα συνθήματα που είχε υιοθετήσει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ «Η Ελπίδα Ερχεται», «Η Ελλάδα προχωράει». «η Ευρώπη αλλάζει». Είχε αναρτήσει φωτογραφίες από τις επισκέψεις της σε λαϊκές αγορές, σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, καφενεία κλπ.

Σε λαϊκή αγορά η κυρία Χατζηγεωργίου μοιράζει φυλλάδια

Φυλλάδια με το σύνθημα η Ελπίδα Ερχεται και σε πρακτορεία ΟΠΑΠ άφηνε η κυρία ΧατζηγεωργίουΗ Ελευθερία Χατζηγεωργίου μαζί με τον Τάσο Κουράκη σε προεκλογική εξόρμηση
Ακόμα και νυχτερινές ώρες συνέχιζε τον προεκλογικό αγώνα

Πήρε το απολυτήριο στα 20;

Σύμφωνα με μια εκδοχή η κα Χατζηγεωργίου αποφοίτησε το 1999 από το Λύκειο, γεγονός που προκάλεσε σχόλια στα social media καθώς είθισται να παίρνει κανείς απολυτήριο Λυκείου στα 18 του έτη, το αργότερο, εκτός και αν έχει χάσει κάποια τάξη.
Επίσης πολλοί σχολίασαν το γεγονός ότι η Ελευθερία Χατζηγεωργίου διακρίνεται σε πάμπολλες φωτογραφίες να συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα κρατώντας την... ομπρέλλα του για να μην βρέχεται.« Προηγουμενη
Επομενη »