Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Nέα μήνυση σε βάρος της Μεγαλοοικονομου βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ...!! Έπαθε επιληπτική κρίση μέσα στη Βουλή μετά από τσακωμό με τον Λεβέντη και την πήραν με ασθενοφόρο!

Δεν έχει τέλος η βεντέτα μεταξύ της κυβερνητικής Βουλευτίνας του Σύριζα και του πρώην στενού της συνεργάτης Νίκου Μαστρογιάννη. ...



Δεν έχει τέλος η βεντέτα μεταξύ της κυβερνητικής Βουλευτίνας του Σύριζα και του πρώην στενού της συνεργάτης Νίκου Μαστρογιάννη.




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz ο Μαστρογιάννης κατέθεσε και δεύτερη αγωγή και μήνυση κατά της Μεγαλοοικονόμου.

Στην εκπομπή νυχτερινό ρεπορτάζ του alpha 989 με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό είχε γίνει γνωστός και ο λόγος που διακόπηκε η μεταξύ τους συνεργασία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Μαστρογιάννης τσακώθηκε με την κ. Μεγαλοοοικονόμου για το… Σκοπιανό καθώς ήταν αντίθετος στο να δοθεί ένα όνομα που να περιέχει το όνομα Μακεδονία.
Αυτή η έντονη διαφωνία τους ήταν και ο λόγος που οδήγησε τον κ. Μαστρογιάννη να αποχωρήσει και να έρθει το τέλος της συνεργασίας τους.

Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Μαστρογιάννη να περιφέρεται στην Βουλή με μπλούζα της Μακεδονίας.


Μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους το κλίμα αντιστράφηκε.

Η Μεγαλοοικονόμου φέρεται να επιδίωκε μέσω προσωπικών της εντολών να αποτρέψει την είσοδο εντός της Βουλής για τον Μαστρογιάννη ο οποίος εισερχόταν νόμιμα για την άσκηση του Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ.




Κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ο Νίκος Μαστρογιάννης συμπεριλαμβάνει στην μήνυση και αγωγή που κατέθεσε τον Βουλευτή του Σύριζα κ. Θεόδωρο Δρίτσα καθώς και τον φρούραρχο της Βουλής κ. Παλαιολόγο όπου τους μηνύει για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Σύμφωνα με την δικογραφία ο Δρίτσας και ο Φρούραρχος επιβεβαιώνουν ότι το περιστατικό μεταξύ της Μεγαλοοικονόμου και του Μαστρογιάννη ήταν μόνο λεκτικό καθώς και ότι η Μεγαλοοικονόμου ουδέποτε έχει δημιουργήσει πρόβλημα εντός της Βουλής.

Δεν είναι λίγες φορές που η κα. Μεγαλοοικονόμου έχει απασχολήσει την επικαιρότητα. Το πρώτο επεισόδιο καταγράφηκε όταν ο κ. Λεβέντης δεν την συμπεριέλαβε σε αποστολή για εορτασμό εθνικής επετείου που θα λάμβανε μέρος στην εκλογική περιφέρεια που πολιτεύεται παρουσία όλων των πολιτειακών παραγόντων της χώρας.

Τότε η κα Μεγαλοοικονόμου εισέβαλε στο γραφείο της Ένωσης Κεντρώων και έβριζε θεούς και δαίμονες. Αποχωρώντας από το γραφείο και σε ιδιαίτερα έντονη φόρτιση κατέρρευσε έξω από το γραφείο των κοινοβουλευτικών συντακτών εμφανίζοντας σοβαρό επιληπτικό επεισόδιο και καταλήγοντας στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο επεισόδιο καταγράφηκε ξανά στο γραφείο της Ένωσης Κεντρώων όπου εισέβαλλε ωσάν «ταύρος εν υαλοπωλείο» και άρχισε να καθυβρίζει ωρυόμενη τον ίδιο και το γιο του Μάριο Γεωργιάδη για φλερτ με τη ΝΔ, υποκρισία και «πούλημα» των βουλευτών του κόμματος με στόχο την αυριανή θέση του κ.Γεωργιάδη στη ΝΔ.

Τα πράγματα τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ίδια. Η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου πέρασε την πόρτα της Βουλής χωρίς να δώσει την μάχη του «σταυρού». Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 δεν είχε κατέβει υποψήφια για να εμφανιστεί ξαφνικά πρώτη στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων και να εκλεγεί με λίστα Βουλευτής.

Να σημειωθεί ότι Μεγαλοοικονόμου και Μαστρογιάννης θα πολιτεύονται στις επερχόμενες εκλογές στην περιφέρεια Β Πειραιά.

http://www.ereportaz.gr