Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνεχίζουν να προκαλούν οι κατηγορούμενοι ότι… δέχθηκαν bullying!

Αυτό ανέφερε ξανά ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων. Απαρηγόρητη η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. "Το παιδί μας δεν είχε κατά...


Αυτό ανέφερε ξανά ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων. Απαρηγόρητη η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη. "Το παιδί μας δεν είχε κατάθλιψη" - "Ο Βαγγέλης δεν αυτοκτόνησε" Όλα όσα είπαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών.





Αμέσως μετά την αναβολή της σημερινής δίκης των 9 Κρητικών σπουδαστών που φοιτούσαν μαζί με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ο Γιώργος Κoκοσάλης καθώς και ο συνήγορος της οικογένειας του θανόντα Δημήτρης Μπούκας έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ.




Όπως είπε ο κύριος Κοκοσάλης, οι κατηγορούμενοι λένε στους συνηγόρους υπεράσπισής τους, ότι λυπούνται πάρα πολύ για την απώλεια του αγαπημένου τους φίλου.Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις περί «bullying» εις βάρος των κατηγορουμένων μόλις έγινε γνωστή η ποινική εμπλοκή τους στην υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη διευκρίνισε : «Η Κρήτη είναι μια μικρή κοινωνία που όταν διέρρευσε ότι κάποιοι εκ των συμφοιτητών του αείμνηστου Βαγγέλη είναι κατηγορούμενοι, δέχθηκαν ισχυρές κοινωνικές και ηθικές πιέσεις με τα παιδιά να αδυνατούν να διαχειριστούν την όλη κατάσταση. Όλα τα παιδιά έχουν εκφράσει την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του θανόντα «.

«Απόλυτα αξιοπρεπής» η στάση της οικογένειας Γιακουμάκη
«Επιθυμία όλης της υπερασπιστικής ομάδας των κατηγορουμένων ήταν να γίνει σήμερα η δίκη, κάποιοι ωστόσο δεν θέλησαν να εκδικαστεί η υπόθεση και γι αυτό δεν προσήλθαν στη δικαστική αίθουσα, σημείωσε ο κ.Κοκοσάλης εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 8 Απριλίου.

Αναφερόμενος στην οικογένεια του Βαγγέλη ο κ.Κοκοσάλης χαρακτήρισε απόλυτα αξιοπρεπή τη στάση της .
Ο κ.Μπούκας από την πλευρά του αναφερόμενος στη σημερινή αναβολή της δίκης στάθηκε στη μεγάλη ταλαιπωρία που βιώνει η οικογένεια ενώ η αδυναμία της να συγκρατήσει τα δάκρυά της αποδεικνύει την άσχημη ψυχολογική κατάστασή της.

Η οικογένεια αναζητά την ανέρευση της αλήθειας και αρνείται ότι ο Βαγγέλης αυτοκτόνησε. Το παιδί δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει αφού ήταν υγιές σωματικά,νοητικά και ψυχικά και δεν είχε στοιχεία καταθλιπτικά, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπούκας.