Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διονύσης Σαββόπουλος: Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη.- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για τον Παύλο Πολάκη με καθόλου κολακευτικά λόγια. Θα μπορούσε κανείς να τον πει το αντίπαλον δέος του Στ...


Ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για τον Παύλο Πολάκη με καθόλου κολακευτικά λόγια. Θα μπορούσε κανείς να τον πει το αντίπαλον δέος του Σταμάτη Κραουνάκη.




«Μαυρίζει η ψυχή μου μ’ αυτά. Δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε έξι μήνες εκτός μνημονίου. Ο κόσμος δυσκολεύεται. Το πρώτο στάδιο ήταν ο θυμός. Η κοινωνία έπαθε σοκ. Αλλά τώρα είναι στο «δεν γίνεται τίποτα». Πηγαίνουμε για συνειδητοποίηση της κατάστασης και για δράση», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος στον ΣΚΑΙ.

Όταν ρωτήθηκε για τον Παύλο Πολάκη και αν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης είπε: «Δεν θα το έλεγα. Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα».

Τέλος, για το αν η κυβέρνηση είναι αριστερή, είπε: «Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται».