Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! Ο ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ έβαλε σε διάλογο με την τουρκία την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΑΦΛΟΚΡΗΠΙΔΑ...!!

Τσίπρας: Μπορούμε να αρχίσουμε και πάλι τον διάλογο για τις διαφορές που έχουμε στην υφαλοκρηπίδα... Αυτί είπε επί έξη πριν λίγο στην κοινή...


Τσίπρας: Μπορούμε να αρχίσουμε και πάλι τον διάλογο για τις διαφορές που έχουμε στην υφαλοκρηπίδα... Αυτί είπε επί έξη πριν λίγο στην κοινή συνέντευξη τύπου από την Άγκυρα ο ίδιος τύπος που ξεπούλησε την Μακεδονία στους Σλάβους.




«Ούτε εσείς ούτε κι εγώ αποδεχόμαστε την πεπατημένη γιατί οι εξελίξεις στην περιοχή μας δεν μας επιτρέπουν να μένουμε εγκλωβισμένοι σε αδιέξοδα. Όταν υπάρχουν δυσκολίες, πρέπει να συζητάμε» είπε δημόσια αναφερόμενος στον Ερντογάν. «Συμφωνήσαμε σήμερα να προχωρήσουμε με βασικό στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης...»

Ο Ερντογάν από την πλευρά του ανέφερε: "Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν δει από κοντά το αιματηρό πρόσωπο της τρομοκρατίας...Θα πρέπει να έχουμε μια κοινή αντιμετώπιση. Δεν θα πρέπει αυτοί που είναι φυγάδες από τέτοια κινήματα να βρίσκουν θέση στην Ελλάδα" υπογράμμισε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε: "Πρέπει να σεβαστούμε αυτούς που έχασαν την ζωή τους την 15η Ιουλίου. Περιμένουμε και η Ελλάδα να το σεβαστεί αυτό".