Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΚΡΑΞΙΜΟ...!!! Με συνθήματα για την Μακεδονία... ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΜΠΓΙΑΛΑ...!!! Τον αναγκάσαν να παρατήσει το μικρόφωνο και να φύγει από την εκδήλωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων!

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν κάτοικοι των Γρεβενών τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μπγιάλα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Ενωση...


Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν κάτοικοι των Γρεβενών τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μπγιάλα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της περιοχής.




Ο Χρήστος Μπγιάλας, που πρόσφατα είχε κηρυχθεί ως... ανεπιθύμητος στην περιοχή ενώ είχε δεχθεί εκ νέου αποδοκιμασίες, ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης για να απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Σύμφωνα με το grevenalike, ο κ. Μπγιάλας άρχισε να μιλάει για το έργο του καθώς και για το υπό ανέγερση κτίριο που θα στεγάσει τη Σχολή Αστυφυλάκων των Γρεβενών, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από το κοινό.

Οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να τον εγκαλούν για προεκλογικού τύπου αναφορές, ενώ αρκετοί ξεσηκώθηκαν και ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία και τη Συνθήκη των Πρεσπών.

Εν τέλει, εκνευρισμένος, ο Χρητος Μπγιάλας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μικρόφωνο και να βγει εκτός της αίθουσας, προτού ολοκληρώσει την ομιλία του.

Πηγή: Γρεβενά: Αποδοκίμασαν τον Μπγιάλα του ΣΥΡΙΖΑ -Αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του και να φύγει | iefimerida.gr