Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για κοινές επιχειρήσεις με Ρωσία και Ιράν στη Συρία μιλάει ο Ερντογάν…

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι υπάρχει πιθανότητα διενέργειας κοινών επιχειρήσεων της Ρωσίας, του Ιράν και της χώρας του εναντίον ριζοσπαστικών ...



Ο Ερντογάν δήλωσε ότι υπάρχει πιθανότητα διενέργειας κοινών επιχειρήσεων της Ρωσίας, του Ιράν και της χώρας του εναντίον ριζοσπαστικών ομάδων στο Συριακό Ιντλίμπ. “Οι κοινές επιχειρήσεις (με τη Ρωσία και το Ιράν ) μπορούν να διεξαχθούν ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τις εξελίξεις. Δεν υπάρχουν εμπόδια γι ‘αυτό “, αναφέρει το RIA Novosti σχετικά με την εφημερίδα Hurriyet.



“Για εμάς, η ασφάλεια των κατοίκων του Ιντλίμπ είναι σημαντική”, δήλωσε ο Ερντογάν στα ΜΜΕ, στο αεροσκάφος, επιστρέφοντας από το Σότσι. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο τουρκικός και ο ρωσικός στρατός πραγματοποιούν έντονες εργασίες για την εφαρμογή του μνημονίου για το Ιντλίμπ και την καταπολέμηση των τρομοκρατικών ομάδων στην περιοχή.

Την παραμονή ο Πούτιν πρότεινε την εξάλειψη των τρομοκρατικών ομάδων στο Ιντλίμπ. Το Κρεμλίνο διευκρίνισε ότι ο Πούτιν δεν σχεδιάζει στρατιωτική επιχείρηση στο Ιντλίμπ ως μέρος πρόσθετων μέτρων για τη σταθεροποίηση της κατάστασης.

ΠΗΓΗ: https://vz.ru/ - defence-point.gr