Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ... Αποκαλύψεις σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον από πρώην υπηρέτριά του: Ναι, ήταν πράγματι παιδόφιλος!

H 56χρονη σήμερα γυναίκα μιλά για τις «τρυφερές περιπτύξεις» του ποπ σταρ με αγόρια μπροστά στα μάτια της και τα «αποδεικτικά στοιχεία» ...


H 56χρονη σήμερα γυναίκα μιλά για τις «τρυφερές περιπτύξεις» του ποπ σταρ με αγόρια μπροστά στα μάτια της και τα «αποδεικτικά στοιχεία» που έβρισκε στην κρεβατοκάμαρά του - Πιστεύει ότι ο Τζάκσον είχε ένα μυστικό αρχείο με sex tapes που τον έδειχναν να κακοποιεί αγόρια.




Στο μυαλό της Άντριαν ΜακΜάνους, της γυναίκας που εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, την επονομαζόμενη Neverland, έχοντας την καθημερινή ευθύνη της καθαριότητας του δωματίου του ποπ σταρ, δεν χωράει καμία αμφιβολία: Οι καταγγελίες που ήθελαν το είδωλο της ποπ να διατηρεί ανάρμοστες σχέσεις με αρκετούς ανήλικους φαν του είναι 100% αληθινές.

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», είπε 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην Daily Mail, προχωρώντας σε σοκαριστικές αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που εστιάζει στις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ ενώ ήταν ακόμη αγόρια, η ΜακΜάνους αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να παρουσιάσει ορισμένα στοιχεία που «καίνε» τον μακαρίτη εργοδότη της.

Για την ΜακΜάνους, ο Μάικλ Τζάκσον δεν ήταν παρά ένας αδίστακτος παιδόφιλος που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά «δεκάδες παιδιά», καταγράφοντας σε βίντεο τις αρρωστημένες επαφές του και διατηρώντας ένα μυστικό αρχείο με το πορνογραφικό υλικό.

Μιλώντας στην Daily Mail, η πρώην καθαρίστρια του ποπ σταρ εξήγησε πως, τον καιρό που εργαζόταν στο ράντσο, έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια να «παρελαύνουν» από την κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον.