Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο διαδικτυακός ιστότοπος που επισκέπτονται οι αστυνομικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο για να λάβουν βοήθεια στην επίλυση υποθέσεων

policenetΗ αστυνομία του Λονδίνου πρόσφατα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τον μεγαλύτερο ιστοχώρο οικογενειακού δέντρου του Ηνωμένου Βασιλείο...


policenetΗ αστυνομία του Λονδίνου πρόσφατα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τον μεγαλύτερο ιστοχώρο οικογενειακού δέντρου του Ηνωμένου Βασιλείου Ancestry για την επίλυση περιπτώσεων απάτης.
Οι βρετανοί αξιωματικοί ζήτησαν από το βιομηχανικό γίγαντα Rodents στοιχεία τρεις φορές το 2017, σύμφωνα με σχετικές εκθέσεις.




Περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για να μάθουν για το οικογενειακό ιστορικό τους και για να εντοπίσουν τους από καιρό χαμένους συγγενείς.




Εκτός από τη δημιουργία οικογενειακών δέντρων, οι πελάτες μπορούν να εμπορεύονται το DNA τους για γενετικές πληροφορίες και να λαμβάνουν αναφορά για το ποσοστό του DNA που εκτιμάται ότι προέρχεται από διαφορετικές περιοχές του κόσμου.

Μεταξύ 2015 και 2017, συνολικά 57 αιτήσεις για δεδομένα χρήστη του ιστοτόπου έγιναν από φορείς επιβολής του νόμου από όλο τον κόσμο, 52 από τις οποίες χορηγήθηκαν.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο αριθμός των αιτημάτων υπερδιπλασιάστηκε αυτή την περίοδο, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο στρέφονται ολοένα και περισσότερο στον ιστότοπο για να βοηθηθούν στην επίλυση των εγκλημάτων.

Οι 44 αιτήσεις παροχής πληροφοριών που υποβλήθηκαν μεταξύ 2016 και 2017, εκ των οποίων 39 χορηγήθηκαν, αποτελούν ποινικές παραπομπές σχετικά με έρευνες που αφορούσαν κακή χρήση πιστωτικών καρτών και κλοπή ταυτότητας.