Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δωρεάν προγύμναση για τις αθλητικές δοκιμασίες των υποψήφιων για τις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και τις Στρατιωτικές Σχολές

Κάθε χρόνο, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης παρέχει στα μέλη της και τα τέκνα αυτών,ΔΩΡΕΑΝ προγύμναση για τις αθλητικές δοκιμ...


Κάθε χρόνο, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης παρέχει στα μέλη της και τα τέκνα αυτών,ΔΩΡΕΑΝ προγύμναση για τις αθλητικές δοκιμασίες των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και τις Στρατιωτικές Σχολές, μέσω Πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων.




Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε την συνεργασία με την ομάδα Αθλητικής Προετοιμασίας «North Trainers», η οποία δραστηριοποιείται σε γήπεδα και εξειδικευμένα γυμναστήρια που βρίσκονται σε κομβικά σημεία της Θεσσαλονίκης ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συνάδελφοι. Η προγύμναση θα ξεκινήσει από το μήνα Μάρτιο.

Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι είναι μέλη της ΕΑΥΘ κι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προγύμνασηνα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 25-02-2018, ημέρα Δευτέρα, στο email της Ένωσης eaythes@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2310525510.