Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στις τρεις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους σε ταβέρνα στην Καλαμάτα

Σήμερα θα γραφτεί ο επίλογος στην τραγωδία που συγκλόνισε την Καλαμάτα ανήμερα της Υπαπαντής, καθώς θα τελεστούν οι κηδείες των τριών γυ...


Σήμερα θα γραφτεί ο επίλογος στην τραγωδία που συγκλόνισε την Καλαμάτα ανήμερα της Υπαπαντής, καθώς θα τελεστούν οι κηδείες των τριών γυναικών που έχασαν τη ζωή τους σε ταβέρνα της περιοχής μετά από διαρροή υγραερίου που προκάλεσε φωτιά στην κουζίνα της επιχείρησης.




Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον ναό του νεκροταφείου της Καλαμάτας συγγενείς και φίλοι θα «αποχαιρετήσουν» την 53χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη στις 14:00 και στις 17:00 την 52χρονη.

Στις 15:00, της ίδιας μέρας, φίλοι και συγγενείς θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην 46χρονη, το τρίτο θύμα της τραγωδίας, στην εκκλησία της Ανάστασης, σύμφωνα με το messiniapress.gr.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες τις Πυροσβεστικής, προκειμένου να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, η οποία έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη τη Μεσσηνία. Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, στην παρούσα φάση, αρνούνται να επιβεβαιώσουν πληροφορίες που αφορούν το τραγικό περιστατικό, παραπέμποντας στο επίσημο πόρισμα.

Την εισπνοή αιθάλης (καπνού), που ενδεχομένως να προκάλεσε ασφυξία, «βλέπει» ο ιατροδικαστής Ναυπλίου – Καλαμάτας ως πιθανή αιτία για τον θάνατο των τριών γυναικών, στην τραγωδία στην Καλαμάτα, με την πυρκαγιά που ξέσπασε, το βράδυ του Σαββάτου, στην ταβέρνα «Διόνυσος».

Μιλώντας στο iefimerida.gr, η Αγγελική Ζέρβα, διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας υποστήριξε ότι οι τρεις γυναίκες ήταν ήδη νεκρές όταν έφθασαν στο νοσοκομείο, ενώ επιβεβαίωσε τα εγκαύματα που υπέστη ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, κατά τη δραματική προσπάθειά του να απεγκλωβίσει τη σύζυγό του και τις άλλες δυο εργαζόμενες, χτυπώντας τον τοίχο με βαριοπούλα.